17 lucruri pe care trebuie sa le stii despre penny board-uri

Autor: Charmy

17 lucruri pe care trebuie sa le stii despre penny board-uri, Charmy

Penny board-ul a devenit tot mai popular in ultimul timp in randul tinerilor pasionati de skating. Pentru cei care nu sunt foarte familiarizati cu termenul si cu avantajele pe care le ofera, va prezentam o lista cu   lucruri pe care trebuie sa le stiti despre penny board.

1.Penny board-ul este un tip de skate board si, de asemenea, numele unei marci. Asta nu inseamna insa ca trebuie sa ai un penny board care sa poarte logo-ul Penny pe el (este mult prea scump). Exista insa o multime de companii care fac penny board-uri minunate, astfel incat poti alege din sute de modele cu designuri diferite.

2. Dimensiunea standard a unui penny board este de 56 cm lungime si 15 cm latime. Deseori un penny board se confunda cu nickel board, care are o lungime de aproape 69 de centimetri.

3. Penny board-urile au fost inventate, in anii 1960, de Larry Stevenson, antreprenor, skater, inotator si surfer. Micile skateboard-uri au inceput sa devina populare in 1963.

4. Penny board-ul mai este denumit „mini cruiser” sau „short cruiser”.

5. Rotile unui penny board au de obicei dimensiunea de 59 mm.

6. Este mai dificil sa te deplasezi pe un skateboard mai mic, asa cum este penny board-ul, decat sa folosesti un long board. Aceasta problema este inca in dezbatere in comunitatile de skateri.

7. Cele mai clasice modele cunoscute ale penny board-urilor sunt de fapt cele in culori pastelate.

8. Iti poti cumpara penny board-uri cu tot felul de imprimeuri si modele artistice.

9. Exista penny board-uri fosforescente care lumineaza atunci cand sunt in intuneric.

10. Un alt model extravagant de penny board-uri este cel cu LED inclus in placa.

11. In mod normal o astfel de placa cantareste sub 2 kg (mai exact 1,9 kg)

12. Pentru ca este atat de mic, virajele cu un penny board sunt mai dificile

13. Mai multe persoane pasionate de penny board-uri si-au transformat placile in adevarate opere de arta. Cauta pe Pinerest pentru a te convinge.

14. Sunt ideale pentru copiii care vor sa invete sa foloseasca skateboard-urile

15. Au devenit o adevarata atractie in toata lumea, fiind deseori folosite in sedinte foto profesioniste dar si in selfie-urile de pe Instagram.

16. La fel ca si skateboarding-ul, exista un adevarat stil de viata in ceea ce priveste folosirea penny board-urilor pe strada. Este diferit, este unic si foarte rapid.

17. Sunt foarte usor de curatat.

Cele mai citite articole

Articole relevante