In 2018 se angajeaza masiv la stat. Afla ce posturi sunt disponibile

Autor: Charmy

In 2018 se angajeaza masiv la stat. Afla ce posturi sunt disponibile, Charmy

Mai multe institutii din administratie, invatamant si sanatate au anuntat ca au nevoie de personal pentru a-si intregi echipele.

Cele mai multe posturi – 40 la numar – sunt scoase la concurs de catre Spitalul Judetean de Urgenta Zalau, care cauta atat personal medical, cat si personal auxiliar. Potrivit anunturilor publicate pe portalul care centralizeaza posturile vacante din cadrul autoritatilor si institutiilor publice din Romania, portal.gov.ro, cea mai mare unitate spitaliceasca din Salaj are nevoie de 17 asistenti medicali (la ORL, Gastroenterologie, Ortopedie, Chirurgie generala, Medicina interna, Dermatovenerologice, Laboratorul de analize medicale, Neonatologie, Obstetrica-ginecologie, Anatomie patologica, Pediatrie, Farmacia cu circuit inchis si UPU-SMURD), 8 infirmieri (Pediatrie, Obstetrica – Ginecologie, Oftalmologie, ORL, Urologie, RMFB, Nefrologie, dar si la Chirurgie infantila), 5 registratori medicali (Serviciului Judetean de Medicina Legala si la Serviciul de Statistica Medicala), 4 ingrijitoare (Neonatologie, ATI, Dermatovenerologice, Farmacia cu circuit inchis), 3 tehnicieni radiologi (Laboratorul de radiologie si imagistica medicala), un bucatar (Blocul alimentar), un brancardier (UPU-SMURD), un muncitor (Spalatorie-lenjerie). In administratia publica, sunt disponibile locuri de munca la Primaria Fildu de Jos – referent debutant in cadrul Compartimentului Registru agricol si Fond funciar, Primaria Chiesd – consilier asistent, pentru Compartimentul Stare Civila Si Resurse Umane.

Cele mai citite articole

Directia Generala de Administrare a Domeniului Public Zalau va organiza concurs pentru 10 posturi de inspectori, referenti-casieri, muncitori necalificati si magazineri, in timp ce la Directia de Asistenta Sociala si Comunitara Zalau este nevoie de doua persoane, pentru posturi de conducere: sef Serviciul Autoritate Tutelara si Protectia Copilului si sef birou – Biroul pentru Protectia Persoanelor cu Handicap – copii si adulti. Potrivit sursei citate, in invatamant sunt puse la bataie slujbe la Liceul Tehnologic „Ioan Ossian” Simleu Silvaniei (secretar sef), Liceul de Arta „Ioan Sima” Zalau (muncitor calificat) si la Scoala Gimnaziala „Gheorghe Lazar” Zalau (informatician). Lista locurilor de munca vacante este completata de un post de referent la Centrul de Cultura si Arta al Judetului Salaj si doua la Serviciul public comunitar regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor al Judetului Salaj – analist programator ajutor si inginer de sistem.

In administratia publica, sunt disponibile locuri de munca la Primaria Fildu de Jos – referent debutant in cadrul Compartimentului Registru agricol si Fond funciar, Primaria Chiesd – consilier asistent, pentru Compartimentul Stare Civila Si Resurse Umane. Directia Generala de Administrare a Domeniului Public Zalau va organiza concurs pentru 10 posturi de inspectori, referenti-casieri, muncitori necalificati si magazineri, in timp ce la Directia de Asistenta Sociala si Comunitara Zalau este nevoie de doua persoane, pentru posturi de conducere: sef Serviciul Autoritate Tutelara si Protectia Copilului si sef birou – Biroul pentru Protectia Persoanelor cu Handicap – copii si adulti. Potrivit sursei citate, in invatamant sunt puse la bataie slujbe la Liceul Tehnologic „Ioan Ossian” Simleu Silvaniei (secretar sef), Liceul de Arta „Ioan Sima” Zalau (muncitor calificat) si la Scoala Gimnaziala „Gheorghe Lazar” Zalau (informatician). Lista locurilor de munca vacante este completata de un post de referent la Centrul de Cultura si Arta al Judetului Salaj si doua la Serviciul public comunitar regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor al Judetului Salaj – analist programator ajutor si inginer de sistem.

In 2018 se angajeaza masiv la stat. Afla ce posturi sunt disponibile, Charmy

Potrivit sursei citate, in invatamant sunt puse la bataie slujbe la Liceul Tehnologic „Ioan Ossian” Simleu Silvaniei (secretar sef), Liceul de Arta „Ioan Sima” Zalau (muncitor calificat) si la Scoala Gimnaziala „Gheorghe Lazar” Zalau (informatician). Lista locurilor de munca vacante este completata de un post de referent la Centrul de Cultura si Arta al Judetului Salaj si doua la Serviciul public comunitar regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor al Judetului Salaj – analist programator ajutor si inginer de sistem.

Sursa: Adevarul.ro

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil