O înșală VICTOR SLAV pe Bianca Drăgușanu? Un SMS trimis în taină DEZVĂLUIE TOTUL: “Îmi pare rău că suferi. Te…”

Se clatină relația amoruasă dintre Victor Slav și Bianca Drăgușanu? Victor Slav i-ar fi scris Anei Roman, fosta iubită a lui Cătălin Cazacu un SMS pe care Bianca l-a interceptat și care au aprins suspiciunile în celebru cuplu.

După despărțirea de Cătălin Cazacu, Ana Roman a fost prezentă la emisiunea moderată de Victor, pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților. La câteva ore după emisiune, mai exact la 3 dimineața, Victor s-a gândit să îi trimită un mesaj brunetei. Aceasta nu s-a putut abține și a împărtășit mai multor persoane faptul că Victor Slav a căutat-o.

„Îmi pare rău pentru tine că suferi. Te apreciez, văd cât de mult suferi și cât ești de calmă”, este mesajul care ar fi fost primit de la Victor cu care Ana s-a lăudat la prietenele ei, scrie cancan.ro.

Bianca a aflat despre  SMS-ul trimis de iubitul ei.  Victor Slav a explicat însă că mesajul nu este integral și că nu a avut intenții ascunse, doar i-a mulțumit că a fost în emisiune, așa cum face cu toți invitații săi.

“Mulțumim că ai acceptat să vii la emisiune. Îmi pare rău pentru tine că suferi. Te apreciez, văd cât de mult suferi și cât ești de calmă”, este mesajul complet, pe care Victor Slav i l-a trimis brunetei.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-219725.html

Related Posts

Add Comment