Andra, înșelată de Cătălin Măruță?! Reacția emoționantă a artistei: Este clar că nu mai e vorba de dragoste! (FOTO)

Andra a vorbit, recent, despre cele mai ascunse dedesubturi ale căsniciei cu Măruță, mărturisind că nu se pune problema de abuzuri în relația ei.

Singura sa teamă este să nu fie înșelată.             

„Eu cred că în dragoste orice este permis, când iubești cu adevărat, și atunci poți trece peste orice, asta dacă îți dorești cu adevărat ca lucrurile să funcționeze bine. Nu am trecut prin lucruri rele, dar mă gândesc dacă ai copii cu acel om, treci peste niște lucruri, eu aș trece pentru că știu cât de mult îl iubesc, așa văd în momentul ăsta, nu știu, eu nu am trăit.

În cazul în care o femeie este bătută, este clar că nu mai este vorba de dragoste. Ce mi-ar putea face mai rău Cătălin este să mă înșele. De bătaie, nu încurajez femeile să stea într-o relație, în care sunt abuzate, pentru că suntem capabile să facem pe picioarele noastre foarte multe lucruri, dacă ne dorim”, a afirmat artista la un post de  radio.

Aceasta a fost întrebată dacă vreodată hackerii i-ar sparge calculatorul, ar putea găsi poze compromițătoare cu ea, iar ea a precizat că nu.

 „Dezbrăcată? Nu, din ce îmi amintesc, am fost foarte atentă, nu m-am pozat, nu am lăsat pe nimeni să mă pozeze într-un fel, am fost atentă. În pantaloni scurți, da. La mare, cum am fost”, a declarat Andra, potrivit Evz.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-221002.html

Related Posts

Add Comment