ADIO, Salman Khan! Iulia Vântur, despre DESPĂRȚIREA de starul de la Bollywood: NU vorbim…

Iulia Vântur a vorbit despre relația ei cu Salman Khan, dar și despre cariera ei. Asta în contexul zvonurilor conform cărora cei doi s-au despărțit.

“Azi noapte am venit din Italia, am fost cu părinţii acolo, în vacanţă. Mi-am văzut şi prietenele bune… În India, cânt. Avem viză de lucru. Am lansat patru cântece noi, urmează altele două. Cele patru au fost pentru două filme. Am experimentat rap-ul pentru prima oară în viaţa mea”, a spus Iulia, citată de wowbiz.ro.
 
Întrebată despre iubitul ei, Iulia Vântur nu a pomenit de despărțire, semn că lucrurile merg bine între ei: „Mă relaxez la o fermă, la o casă de vacanţă pe care… o avem undeva într-un loc foarte frumos. E şi un munte pe care m-am căţărat de câteva ori… A devenit prietenul naţiunii (n.r. despre starul bollywoodian Salman Khan, iubitul ei). Nu se poate să nu discutăm despre. Săracul nu se simte foarte bine dacă nu vorbim despre el. E fericit, e bine, a lansat un film şi se află în America. Eu am avut un alt spectacol și de asta nu am mers cu el”.
 
 

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-231393.html

Related Posts

Add Comment