APARIȚIE INEDITĂ a Corinei Chiriac: A urcat pe scenă fără… (FOTO)

Corina Chiriac, în vârstă de 68 de ani, a revenit pe scenă, la primul concert după accident, în Parcul Copiilor din Bucureşti, în balerini.

Cântăreața a scăpat de repausul impus, însă încă trebuie să-și protejeze piciorul de eventualele surprize neplăcute, așa că a renunțat la îndrăgitele tocuri, potrivit Click.ro.

„Dragi prieteni, trebuie să sărbătoresc această primă ieşire în public după aproape două luni de «cuminţenie forţată»!”, scria artista în dreptul imaginilor pe care le-a pus pe Facebook.

Artista și-a luxat piciorul după ce a căzut pe scări, iar medicii i-au recomandat să evite să calce pe piciorul accidentat, iar faptul că atâtea săptămâni a fost sub această restricţie i-a cam dat fiori.

Mai ales că nu are lift acasă şi a trebuit să urce câteva etaje, pentru a intra în locuinţa sa. Corina a încercat să-şi păstreze starea de optimism, mai ales că a pierdut câteva concerte din acest motiv.

Din pricina accidentului, interpreta a fost nevoită să se deplaseze cu un cadru, dar şi să filmeze emisiunea de la Naţional TV, ”Opriţi timpul”, cu piciorul bandajat şi sprijinit pe o pernă.

„E neplăcut. Sunt pierderi, frustrări, trebuie anulate concerte. Eu sunt mai distrată, car valize, ud flori, mă mir că nu mi-am spart capul până acum. Eu cred că încă mai am 16 ani şi mai am încă 200 de ani de trăit. Mă descurc cu un cadru. Am piciorul într-o faşă elastică, pe care seara o scot. Cu spălatul e mai greu… Mi-am adus aminte de vremurile în care mă spălam cu cana. În câteva săptămâni mă refac. Primul lucru care i se întâmplă cuiva într-o astfel de situaţie este să cadă în depresie şi fix acest lucru nu trebuie să se întâmple. Port balerinii mei de condus până în provincie, care sunt comozi”, povestea Corina după accident. Şi, pentru a-şi asigura fanii că se simte bine, îndrăgita artistă a postat pe Internet un album de vacanţă, povestind câte lucruri frumoase a făcut. “Înainte de toate, m-am refăcut la un sanatoriu la Techirghiol, fiindcă, vorba colegului Baniciu, nu mai avem 60 de ani! Vreau să mulţumesc tuturor celor care lucrează acolo pentru sănătatea pacienţilor, un grup minunat de specialişti!”, a scris Corina, care a mai fost la Codlea, la Cluj, dar şi la Mamaia.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-231547.html

Related Posts

Add Comment