Greșeala de NEIERTAT pentru care Bianca Drăgușanu a fost DATĂ AFARĂ de la Kanal D

Bianca Drăgușanu a anunțat că nu va mai prezenta emisiunea de la Kanal D pentru că vrea „să dedice mai mult timp fiicei sale şi propriilor afaceri”. De fapt, lucrurile stau cu totul altfel, notează libertatea.ro, care citează mai multe surse.

Conducerea Kanal D a fost cea care a decis să pună punct colaborării și asta pentru că Bianca a lăsat să se scurgă în presă, la alte publicații, mai multe informații despre ea, fără ca departamentul de comunicare al postului să poată gestiona aceste situații.

Ce spun sursele Libertatea:

În luna mai, Victor Slav, angajat al aceluiași post de televiziune, a anunțat conducerea că el și Bianca s-au despărțit, urmând ca în scurt timp să se mute din apartamentul ei. Kanal D a început să gândească o strategie prin care să facă publică situația, fără a afecta imaginea vreunuia dintre ei.

Nici n-au apucat departamentele de comunicare să se apuce de lucru, că informația „s-a scurs” pe piață, într-un cu totul alt loc decât postul care găzduia emisiunile celor doi. Potrivit informațiilor celor din Kanad D, Bianca ar fi fost cea care le-ar fi spus unor amici din presă despre noul ei statut.

În ciuda supărării, conducerea Kanal D a trecut peste „incident”. I-a chemat atât pe Bianca, cât și pe Victor Slav la discuții, rugându-i deopotrivă să transmită din timp dacă există schimbări în viața lor. Fiind vorba despre vedete de-ale postului, imagina lor trebuia gestionată de departamentele de comunicare.

După trei zile a explodat bomba. Ca și prima oară, în altă parte decât la Kanal D. Bianca Drăgușanu a ieșit în lume, într-un loc expus, despre care știa ca e „survolat” de paparazzi, alături de noul ei iubit, Tristan Tate.

Explicațiile blondei n-au mai stat și de aceasta dată în picioare în fața conducerii Kanal D. Concluzia finală a fost ca Bianca a trădat postul unde lucrează. 

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-235423.html

Related Posts

Add Comment