3 ciudatenii despre sex din istoria omenirii

Autor: Charmy

3 ciudatenii despre sex din istoria omenirii, Charmy

Omenirea de pe tot globul pamantesc are o istorie indelungata in ceea ce priveste atitudinile bizare fata de sex. Va prezentam trei intamplari ciudate in ceea ce priveste sexul.

Nazistii si papusa gonflabila

Candva sifilisul era cea mai devastatoare boala cu transmitere sexuala. Astazi, aceste bacterii sunt usor de eliminat cu antibiotice, dar nu cu mult timp in urma, aceasta boala a distrus generatii intregi. Stadiile latente ale sifilisului au devastat intregul corp al victimelor, lasandu-le creierul deteriorat. Al Capone, una dintre celebritatile afectate de sifilis, a sfarsit cu capacitatea mentala a unui copil.

In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, soldatii care mergeau la prostituate sau cu dame de companie si luau boli cu transmitere sexuala, cum ar fi sifilisul, au reprezentat o mare problema pentru armata nazista. Pentru a combate sifilisul in randul armatei sale, Hitler a cerut realizarea de papusi sexuale gonflabile. Papusile aveau chiar o tunsoare bob la moda. Se crede ca ultimul prototip a fost pierdut in timpul bombardarii din Dresda.

Religia catolica si impotenta

Catolicii tind sa fie extrem de seriosi in ceea ce priveste casatoria, mai ales cand vine vorba despre fraza „pana cand moartea ne va desparti”. Refuzul Papei de a accepta divortul regelui Henric al VIII-lea a dus la izbucnirea Reformei Engleze. Anularea unei casatorii, oricat de justificata ar fi fost ea, era practic imposibila. Dar, spre sfarsitul Evului Mediu, a aparut un proces bizar in Franta. In timp ce motive precum „diferente ireconciliabile” nici macar nu erau inventate, a existat o singura plangere pe care instantele o acceptau: impotenta. Orice sot acuzat de impotenta trebuia sa fie si dovedit. Testarea se realiza in fata unui tribunal format din clerici, medici etc. Acolo, barbatul trebuia sa ejaculeze. Nu este deloc de mirare ca multi barbati au esuat in fata unei astfel de audiente. Totusi, exista si o a doua sansa: „tribunalul” trebuia sa asiste pe viu la o partida de sex intre sotul invinuit si sotia care il acuza.

Kunley, calugarul budist si sexul

Cand vine vorba despre calugarii budisti cu totii ii asociem cu un stil de viata spartan, care ii face sa evite placerile pamantesti. Dar cu 500 de ani in urma, un calugar tibetan pe nume Drupkka Kunley se bucura de genul de viata sexuala care l-ar fi facut pana si pe Hugh Hefner sa para o fecioara. Desi a realizat mult in timpul vietii sale, inclusiv introducerea budismului in Bhutan si construirea manastirii Chimi Lhakhang, Kunley a fost recunoscut mai mult pentru ciudata sa „campanie” de dragoste.

Kunley a propovaduit iluminarea prin sex, castigand titulatura de „sfantul a 5.000 de femei”. Calugarul, tot timpul „imbibat” cu alcool, pretindea ca poate sa transforme demonii, adica femeile posedate, in zeitati doar daca le lovea cu … penisul.

Cele mai citite articole

Articole relevante