4 motive pentru care este recomandat sa accesezi un credit rapid

Autor: Charmy
4 motive pentru care este recomandat sa accesezi un credit rapid, Charmy

Oricine se confrunta cu probleme de ordin financiar are posibilitatea de a accesa un credit rapid, atata timp cat intruneste conditiile de eligibilitate. De regula, institutiile financiar-nebancare (IFN-uri), care acorda astfel de produse solicita publicului larg sa aiba o varsta minima de 20 de ani, sa aiba un venit lunar stabil (pensie, salariu sau PFA) si sa detina un cont/card bancar. Spre deosebire de conditiile de eligibilitate de la banci, cele practicate de IFN-uri sunt intotdeauna mult mai usor de indeplinit!

Credit ifn, ideal pentru achitarea facturilor restante

Persoanele care, din diverse motive au ramas in urma cu plata facturilor pentru utilitati si trebuie neaparat sa le achite se pot imprumuta de la un IFN. Este important ca romanii se bucure in continuare de conditii optime de trai si sa evite intreruperea curentului ori intreruperea gazelor Altfel, consumatorii ar trebui sa plateasca si taxe costisitoare de reconectare.

Achitarea taxelor de spitalizare

Sanatatea este extrem de importanta, iar cei care au nevoie de spitalizare, insa nu dispun de asigurare medicala si trebuie sa plateasca taxele pentru tratament se pot gandi si ei la accesarea unui credit ifn. Mai mult, imprumuturile pot fi folosite pentru procurarea medicamentelor, dar si pentru analizele necesare pentru diagnosticare.

Inlocuirea electrocasnicelor

Cele mai citite articole

Nivelul de trai depinde in prezent de utilizarea a cateva electrocasnice foarte importante. De exemplu, cei carora masina de spalat rufe nu le mai functioneaza sau al caror frigider s-a defectat se pot imprumuta pentru a cumpara dispozitive noi. Aceste produse sunt esentiale in orice casa, indiferent daca este vorba despre familii numeroase sau despre cupluri ori persoane care locuiesc singure.

Vacante de tip early-booking

Pe lista motivelor pentru care consumatorii se pot adresa IFN-urilor se numara si plata vacantelor de tip early-booking. Disponibile in general cu cel putin cateva luni inainte de plecarea efectiva in concediu, vacantele early-booking sunt extrem de convenabile la pret. Cei care nu au, insa bani pusi deoparte pentru astfel de situatii pot lua un credit pentru o perioada relativ scurta, pe care ulterior sa il ramburseze conform planului stabilit cu IFN-ul.

Imprumuturile rapide pot fi rambursate anticipat

Nu in ultimul rand, consumatorii trebuie sa stie ca atunci cand este posibil, ei pot rambursa creditele anticipat. Este vorba despre o solutie excelenta prin care pot diminua costurile creditelor. De ce? Dobanzile se recalculeaza numai pana in ziua in care fac plata anticipata, asa ca pot scuti destul de multi bani, pe care altfel ar fi trebuit sa ii achite IFN-ului. Inainte de a semna, insa o cerere de credit, consumatorii trebuie sa se asigure ca institutia cu care doresc sa colaboreze le ofera aceasta varianta si, in acelasi timp, ca nu exista comisioane speciale pentru rambursarile anticipate.

Persoanele care aleg sa se imprumute pe termen scurt trebuie sa isi puna foarte bine in ordine prioritatile si sa stie inca de la inceput cum urmeaza sa foloseasca creditele. Recomandat este ca oamenii sa evite investitiile riscante, asa cum sunt avansurile pentru o casa ori pentru o masina, astfel incat sa nu se indatoreze peste masura.

Cele mai citite articole

Articole relevante