4 motive pentru care merita sa porti ceas

Autor: Charmy

4 motive pentru care merita sa porti ceas, Charmy

Nu esti sigur daca un ceas este potrivit pentru tine? Iata patru argumente pentru ca un barbat sa poarte un ceas.

1. Accesoriu

Femeile au posete, genti de mana si bijuterii pentru a-si completa tinutele. Pentru un barbat este mult mai dificil sa gaseasca anumite accesorii care sa se potriveasca cu stilul lor. Un ceas este insa un accesoriu permanent si functional care poate reflecta personalitatea unui barbat. Indiferent de stilul sau preferintele tale, pe piata vei putea gasi o gama larga de ceasuri barbatesti, capabile sa completeze tinuta oricarui barbat. Daca alegeti ceasul ca pe un accesoriu, atunci nu va ramane sa va orientati in functie de design si culoare.

2. Profesie

Daca profesia ta iti cere sa porti un costum sau ceva mai putin formal, cu siguranta vei avea permanent nevoie sa stii cat este ceasul. In astfel de situatii, ceasul clasic ramane un mod mult mai subtil de a verifica ce ora este, decat sa scoti telefonul din buzunar in timpul unei intalniri importante. La tinutele mai putin formale, este indicat un ceas mai clasic si de calitate.

3. Functii

Un ceas poate fi multifunctional, poate afisa data sau ora in diferite fusuri orare. Ele pot fi, de asemenea, analogice, digitale sau ambele. Pentru multi, practic este o necesitate sa detina un ceas multifunctional, asa cum sunt ceasuri Casio de la Japora, din perspectiva hobby-urilor sau a profesiei.

4. Un obiect de suflet

Un ceas este pentru multi si un obiect foarte personal. Poate fi vorba despre un dar de la iubit sau o mostenire primita de la cineva drag din familie. Astfel, vorbim nu doar despre un simplu obiect purtat la incheietura mainii, ci de un obiect cu o anumita poveste. Atunci cand primesti sau oferi un ceas cadou cuiva important in viata ta este intotdeauna o modalitate foarte buna de a demonstra cat de mult iti pasa de ei. Poti chiar sa gravezi un mesaj pe spatele ceasului oferit/primit cadou. Nu intamplator, ceasurile reprezinta deseori cel mai potrivit cadou oferit cu ocazia unor realizari importante in viata cuiva, cum ar fi absolviri sau aniversari.

Cele mai citite articole

Articole relevante