1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

4 tricouri de damă de pe Nouamoda.com

Autor: Charmy

Tricourile sunt printre cele mai versatile piese vestimentare din garderoba unei persoane. Le putem folosi pentru a crea atât ținute casual, cât și sport sau chiar mai elegante, dacă știm să le accesorizăm și să le alegem corect.

Astăzi vreau să vă arăt patru tricouri dama verstatile, cu imprimeuri frumoase, pe care putem să le utilizăm în o mulțime de ținute de efect. Pe toate le-am găsit pe Nouamoda.com, un site unde putem o varietate de haine pentru femei și bărbați, la prețuri pentru orice buzunar. Mai ales în această perioadă în care stăm acasă, este essential să facem comenzi online, așa că pe Nouamoda.com putem găsi tot ce avem nevoie.

4 tricouri de damă vesele

4 tricouri de damă de pe Nouamoda.com, Charmy

Good Vibes only – Curcubeul a fost desenat în ultima perioadă pe toate geamurile, ca simbol al speranței și optimismului pentru un viitor mai bun. De ce nu l-am purta și pe un tricou? Cu siguranță e un mod inedit de a ne exprima dorința de a fi bine și de a scăpa de situația dificilă în care întreaga lume se află.

4 tricouri de damă de pe Nouamoda.com, Charmy

Cele mai citite articole

Tricou negru cu floarea soarelui – Combinația dintre negru și galben este una care va atrage toate privirile. Indiferent că veți alege să îl purtați cu blugi sau pantaloni scurți, cu fustă sau chiar și o pereche de pantaloni mai eleganți, va fi piesa central a ținutei, cu siguranță.  Puteți să îl alegeți și pe alb sau albastru, dar pe negru mi se pare combinația ideală.

4 tricouri de damă de pe Nouamoda.com, Charmy

Tricou Be Happy – Ce îndemn mai bun pentru a fi fericiți decât un tricou cu așa un mesaj? Cu siguranță zâmbetul de pe tricou și îndemnul va atrage zâmbetele tuturor celor din jur. Merităm să fim fericiți, nu-i așa?

4 tricouri de damă de pe Nouamoda.com, Charmy

Tricou pentru iubitoarele de pisici – Cred că există puține femei care să nu iubească pisicile și florile deopotrivă. Acest tricou va arăta dragostea ta și celorlalți și cu siguranță te vei simți deosebită îmbrăcată în el.

Care din cele patru modele de tricouri de damă v-ar plăcea? Cum și cu ce le-ați combina?

Cele mai citite articole

Articole relevante

                          

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner