5 avantaje tractari auto Bucuresti

Autor: Charmy

5 avantaje tractari auto Bucuresti, Charmy

Orice sofer a avut nevoie macar odata in viata de asistenta rutiera. Masina poate intampina anumite defectiuni tehnice si este posibil ca mutarea acesteia pana la un service auto autorizat sa se realizeze doar cu ajutorul firmelor specializate de tractari auto Bucuresti. Serviciile puse la dispozitia clientilor sunt unele dintre cele mai ieftine de pe piata, in schimb calitatea este garantata si se ridica la cele mai inalte standarde europene.

Clientii pot apela cu incredere serviciul la orice ora din zi si din noapte. Exista intotdeauna un operator pregatit sa preia apelul si sa trimita urgent un echipaj la locul mentionat. Indiferent de conditiile meteorologice, mecanicii sunt pregatiti sa vina in ajutorul soferilor ghinionisti pentru a-i scoate din impas.

Avantajele unui companii de tractari auto Bucuresti

  • Programul de lucru este non-stop ceea ce reprezinta un mare punct in plus pentru soferii care pot avea oricand probleme cu masina personala;
  • In cazul oricaror interventii, decontarea se poate realiza direct prin CASCO sau RCA astfel incat soferii sa nu fie nevoiti sa suporte toate cheltuielile;
  • Experienta dobandita in ani de munca pe teren isi spune cuvantul ceea ce inseamna ca masina va ajunge in siguranta la destinatie fara nici cea mai mica urma de deteriorare;
  • Timpul de raspuns este in general unul extrem de mic astfel ca echipa se va deplasa imediat la cerere. Exista mai multe echipaje cantonate in diferite zone ale Bucurestiului pentru a acoperi intr-un timp scurt o suprafata cat mai mare. Se intervine cu succes inclusiv pe Autostrada Soarelui, dar si pe Autostrada Bucuresti-Pitesti sau Ploiesti;

Cele mai citite articole

Pe langa acest serviciu, soferii pot beneficia chiar si de asistenta rutiera. In cazul in care masina are o pana sau pur si simplu nu mai porneste, clientii pot apela cu incredere la cunostintele echipei de interventie. Aceasta poate incerca remedierea problemei pe loc fara sa mai fie nevoie de tractarea masinii.

Pentru a face fata unei situatii stresante ca de exemplu, cea in care masina se strica in mijlocul drumului, soferii trebuie sa fie intotdeauna pregatiti. In primul rand, in cazul deplasarilor pe distante lungi, acestia trebuia sa aiba asupra lor un telefon mobil incarcat pentru a apela numarul de telefon al unei firme de tractari auto Bucuresti. Echipa va trimite in cel mai scurt timp o platforma care sa tracteze masina fie pana la cel mai apropiat service, fie pana la o alta locatie mentionata de client.

Cat timp soferul asteapta sosirea echipei de interventii, acesta trebuie sa semnalizeze in mod corespunzator masina. Cu ajutorul triunghiului reflectorizant, masina va fi vizibila chiar si pe timpul noptii pentru ceilalti participanti la trafic. In felul acesta, se va evita producerea unor accidente nadorite pe drumurile publice.

Pentru a evita aparitia unei astfel de situatii, mecanicii profesionisti ii sfatuiesc pe soferi sa verifice de fiecare data starea masinii si sa se asigure ca nu exista nicio problema tehnica. In felul acesta, vor putea circula in siguranta, in special in cazul distantelor mari.

Cele mai citite articole

Articole relevante