5 lucruri pentru o prima impresie perfecta, pe care niciun barbat nu ar trebui sa le neglijeze

Autor: Charmy

5 lucruri pentru o prima impresie perfecta, pe care niciun barbat nu ar trebui sa le neglijeze, Charmy

Hainele pe care le porti nu fac atat de mult diferenta pe cat ai crede. Stilul este, insa, cu totul altceva. Sunt cateva elemente in vestimentatia ta care vorbesc mai mult despre tine decat orice altceva. Alese cu atentie, acestea pot fi cea mai buna reclama pentru tine, atunci cand vorbim despre o prima impresie. Si nu trebuie sa te minti singur, dar in foarte multe contexte aceasta prima impresie conteaza mai mult ca orice.

5 lucruri pentru o prima impresie perfecta, pe care un barbat nu ar trebui sa le neglijeze niciodata:

Parul spune mai multe lucruri despre tine decat ai putea crede
Fie ca esti mai rebel sau conservator, parul trebuie sa fie un element important atunci cand iesi din casa. Aranjat la linie, lasat dezordonat, tuns scurt sau oricum ai prefera, parul trebuie sa dea impresia, in primul rand, ca este ingrijit, nu trebuie sa miroasa si, chiar daca il lasi mai lung, mergi din cand in cand la frizer sa-i dea o forma. Un par complet neingrijit va da impresia ca si celelalte aspecte din viata ta sunt la fel. Si nu uita: acelasi lucru se aplica si pentru barba.

Mergi increzator, indiferent de context
Ultima ta grija inainte de a iesi din casa o reprezinta in mod categoric cu ce te incalti, insa trebuie sa stii ca pantofii sunt primul lucru la care o persoana straina, o femeie sau un viitor angajator, se uita atunci cand intri intr-o incapere, asa ca e bine sa fii mereu atent la acest aspect. Astfel de solutii pot fi excelente pentru fiecare context in care te vei trezi de acum incolo. Pantofii tai sunt precum o carte de vizita, asa ca ai grija ca aceasta carte sa impresioneze.

Cele mai citite articole

Accesoriile fac mereu diferenta
Fiecare barbat trebuie sa aiba in garderoba cel putin o curea din piele, de calitate, un ceas impresionant, o cravata cu gust si un portofel elegant. Modul in care te accesorizezi va vorbi mai mult despre tine decat ai impresia. Un stilou si un carnetel in buzunarul de la piept vor arata, spre exemplu, ca esti o persoana calculata, careia ii place sa se simta mereu in control. In acelasi timp, un barbat care poarta banii in buzunarul de la spate, fara portofel, ar putea da impresia ca este mana sparta si neglijent.

Postura este cheia oricarei intalniri
Spatele drept si capul sus. Atitudinea conteaza si poate determina daca cei din jurul tau au incredere in tine si in abilitatile tale sau nu. Postura te va “vinde”, desigur, intr-un mod pozitiv, in ochii celorlalti. Ai grija sa nu pici in capcana arogantei, care te-ar putea transforma rapid intr-o persoana neplacuta.

Seriozitate, punctualitate, incredere
Atunci cand vorbim despre seriozitate, punctualitate si incredere, ne referim la: tine-te mereu de promisiuni, fii la timp atunci cand iti iei un angajament si nu raspandi barfe sau minciuni in jurul tau, pentru ca altfel toate acestea s-ar putea intoarce impotriva ta.

Asa cum spuneam si la inceputul articolului, prima impresie conteaza enorm, a contat dintotdeauna si o va face si de acum incolo, iar ceea ce ar trebui sa te preocupe pe tine, indiferent ca vorbim despre modul in care te imbraci sau postura pe care o iei este sa pari si sa fii un barbat de incredere.

Sursa: Men’sHealth.ro

Cele mai citite articole

Articole relevante