1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

6 Sfaturi pentru a te bucura de sesiune la cazinou

Autor: Charmy
6 Sfaturi pentru a te bucura de sesiune la cazinou, Charmy

Cazinourile online au luat amploare în ultima perioadă. Faptul de a juca jocul tău favorit de la cazino online îți va aduce mai multe beneficii decât dacă ai juca în mulțimea de la un cazino fizic. Într-adevăr, în mediul online nu vei avea aceeași atmosferă precum într-un cazino fizic. Totuși, vei avea o varietate mult mai mare de jocuri din care să alegi. În plus, majoritatea dintre jocurile de la cazinoul online îți vor aduce un câștig mai mare decât la cazinourile fizice. Nu în ultimul rând, vei putea beneficia și de rotiri gratuiteatunci când îți creezi un cont nou sau chiar bonusuri de alte tipuri.

1.De ce ar trebui să joci online

Primul motiv pentru care ar trebui să joci la cazinourile online este că sunt mult mai convenabile față de cele clasice. Poți să pariezi chiar din confortul casei tale. Asta înseamnă că poți să joci chiar și în pijamale sau chiar direct din patul tău. Poți să continui să joci chiar și atunci când pleci de acasă, atât timp cât ai conexiune la internet. Majoritatea cazinourilor au deja o aplicație mobilă pe care o poți instala pe telefon sau pe tabletă și să joci atunci când ești plecat.

Următorul motiv pentru care ar trebui să joci online îți afectează buzunarul. Din cauza că nu au de plătit la fel de multe taxe precum cazinourile fizice, cele online îți oferă șanse mult mai mari de câștig, dar și premii mai mari. Spre exemplu, sloturile dintr-un cazino fizic rareori vor depăși șansa de câștig de 95%, în timp ce la cazinourile online majoritatea au peste 99%. Acestea sunt doar câteva motive pentru a alege cazinourile online și crede-mă că mai sunt multe pe lângă acestea.

2.Găsește cazinoul ideal

6 Sfaturi pentru a te bucura de sesiune la cazinou, Charmy

Faptul de a găsi cazinoul ideal va fi una din cele mai palpitante părți. Acum nu foarte mult timp, găsirea unui cazino bun era destul de greu. Caută cazinourile care au o reputație bună și verifică și recenzia altor jucători. Totodată, nu intra pe un site de cazinouri ce nu deține o licență! Înainte de a te înregistra pe un site verifică lista de jocuri și vezi dacă sunt pe placul tău.

De asemenea și linia de suport trebuie să fie una bună, întrucât în cazul în care vei întâmpina o problemă să o poți rezolva repede.

3.Stabilește un buget și ține-te de el

Până când nu reușești să devii un maestru în arta folosirii corecte a banilor nu vei avea niciodată succes. Faptul de a folosi cu cap bugetul poate face diferența dintre a intra în datorii și a lua câte un mic câștig încât să poți rămâne în joc pe termen lung. Este bine să îți stabilești limite concrete când vine vorba de suma pe care o pariezi, dar și de cât de mult ești dispus să pierzi. Apoi, de fiecare dată când pariezi folosește doar o mică parte din bani. Ideal ar fi să pariezi doar 1% din toți banii pe care îi ai pentru pariat, însă te poți întinde până la un 3% dacă chiar crezi că vei reuși să faci profit.

Cele mai citite articole

4.Joacă jocurile pe care le stăpânești și îți plac

Atunci când spun să joci jocurile pe care le stăpânești și îți plac nu mă refer doar la variantele clasice oferite de cazinouri. Cazinourile online îți oferă o diversitate foarte mare a jocurilor clasice, cum este Poker-ul și Blackjack-ul. Joacă jocurile pe care le cunoști de mult timp și îți face plăcere să le joci. Poți uneori și să încerci jocuri noi și chiar este indicat, însă nu pune prea mulți bani până ce nu reușești să înveți regulile și strategiile de bază ale acelui joc.  Învață să joci jocurile gratuit înainte de a depunde bani la cazinourile online.

5.Folosește-te de bonusurile online

6 Sfaturi pentru a te bucura de sesiune la cazinou, Charmy

Acest lucru nu îl vei întâlni la cazinourile fizice și îți sugerez să te folosești din plin de aceste bonusuri atunci când depui bani sau când îți faci un cont nou. Vei putea astfel să ai mai mulți bani la dispoziție pe care să îi pariezi și să faci mai mult profit. Totuși, citește cu atenție termenii și condițiile de la cazino pentru a nu rămâne fără fonduri la final sau fără să îi mai poți retrage. Dacă consideri că acei termeni sunt imposibil de atins, caută un alt cazino care oferă bonusuri mai ușor de îndeplinit.

6.Menține-te în formă când pariezi

Faptul de a paria din confortul propriei case are și dezavantaje. Datorită faptului că te simți mult mai confortabil și mai în largul tău, s-ar putea ca uneori să lași garda jos sau să ignori semnele de oboseală. Acest lucru se poate manifesta în mai multe feluri. Unii jucători nu mai reușesc să își monitorizeze somnul. Este foarte ușor să spui că mai poți să pariezi încă o oră atunci când patul se află la doar câțiva metri de tine.

S-ar putea chiar să adormi în timpul unui joc și tot să ignori acest lucru. Al doilea mod în care se poate manifesta lăsarea gărzii jos este prin folosirea alcoolului sau a drogurilor. Fiind acasă este foarte ușor să uiți câte pahare ai băut sau chiar ce ai consumat înainte. Nu ignora semnele de oboseală fizică, cât și mentală înainte să ajungi să iei anumite decizii pe care mai apoi să le regreți.

Concluzie

Aceste 6 sfaturi pe care ți le-am prezentat în acest articol îți vor fi de folos să te poți bucura la maxim de fiecare sesiune de joc la cazinourile online. Într-adevăr, cazinourile online îți oferă foarte multe avantaje, nu doar din cauză că ai un confort mai mare în timpul jocului, dar și prin faptul că ți se oferă posibilitatea de a câștiga mai mulți bani. Jocurile au o șansă mai bună de câștig pentru tine că jucător și nu vei putea fi distras de diferitele lucruri ce se găsesc într-un cazino fizic. Totuși, fii atent la semnele de oboseală și oprește-te atunci când este nevoie.

Cele mai citite articole

Articole relevante

                          

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner