A MURIT IONELA PRODAN (FOTO)

Autor: Charmy

Ionela Prodan a murit, luni seara, la varsta de 70 de ani! Cunoscuta cantareata de muzica populara si mama Anei Maria Prodan Reghecampf se chinuia de mai mult timp cu o boala grava.

”TU NU AI MURIT! SI NU O VEI FACE VREODATA ! TU AI FOST SI VEI RAMANE FORTA VIETII MELE!!!TU ESTI ICOANA VIETII MELE! STIU CA ACOLO UNDE AI PLECAT, VEI CONDUCE CORUL INGERILOR IAR VOCEA TA VA RASUNA MULT MAI TARE SI MAI FRUMOS IN TOT RAIUL SI IN INIMA MEA! DRUM BUN IUBIREA VIETII MELE!

Cand viata greu te va ncerca
Si n suflet teama ti va ploua
Prieten drag, tu nu uita …
Speranta moare ultima !

Nu te lasa incovoiat 
De drumul greu, intortocheat 
Ce soarta ti l asterne n fata 
Nu i fa pe plac la sugubeata !

Cele mai citite articole

Ridica fruntea catre cer
Doar DUMNEZEU nu i efemer 
In rest toate sunt trecatoare 
Pe a omului vietii carare!

Om ireprosabil, om pur si minunat, om bun si simplu, om incarcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fara egal, de o bunatate si o simplitate incredibila. Ai sadit in inimile romanilor clipe de neuitat si i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabila. Ai avut un har nepereche si ai reusit, astfel, sa faci o intreaga lume sa te iubeasca si sa te respecte. Pentru noi ai fost cea mai buna mama, pentru poporul roman ai fost bun national! In inimile oamenilor, pe care i-ai iubit si bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodata! Ai fost, esti si vei ramane ingerul nostru pazitor! Te iubim si te vom iubi mereu!
Mama noastra, artistul preferat al dumneavoastra! Putem plange, stiind ca a plecat, sau putem zambi, stiind ca a trait cu adevarat!”, a scris fiica sa, Ana Maria Prodan Reghecampf, pe Facebook.

A MURIT IONELA PRODAN (FOTO), Charmy

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-219883.html

Cele mai citite articole

Articole relevante