Accesorii din piele – portofele de piele

Autor: Charmy

Accesorii din piele – portofele de piele, Charmy

Unul din cele mai improtante accesorii pe care le pot folosi deopotriva barbatii cat si femeile este portofelul. Portofelul se potriveste atat intr-o poseta cat si intr-o borseta, incape in buzunar sau poate fi tinut in mana. Portofelul poate da o tenta eleganta oricarei tinute, are un rol estetic si deopotriva practic. Un portofel bine realizat poate sustine nu numai banii si cardurile necesare, ci si actele de identitate, anumite notite importante, ci si lucruri marunte.

Pentru a rezista o perioada indelungata si pentru o nota de eleganta accentuata, deopotriva, domnii cat si doamnele pot sa investeasca in portofel din piele realizate manual, numai din material de buna calitate, cu un aspect deosebit.

Care sunt cele mai mari avantaje pe care le ofera un portofel de piele comparativ cu un portofel “de duzina”, din vinilin sau alt tip de material cumparat dintr-un magazin obisnuit? Cititorii vor afla in cele ce urmeaza.

Portofelele din piele sunt foarte rezistente

Portofelele din piele au o rezistenta deosebita, gratie materialelor din care sunt realizate. In primul rand, pielea nu se taie si nu se toceste la fel de repede precum celelalte materiale si, daca este intretinuta asa cum se cuvine, isi pastreaza aspectul frumos o perioada indelungata. Portofelul din piele este un accesoriu de lux ce poate fi purtat atat la ocazii deosebite, cat si in viata de zi cu zi la serviciu, la cumparaturi, la intruniri de afaceri sau la intalniri romantice.

Portofelele din piele pot reprezenta un cadou deosebit si inedit

Pentru cei care nu mai stiu ce sa cumpere celor dragi, un portofel de piele se va dovedi o solutie potrivita. Fie ca este vorba deste un dar de Pasti, Craciun sau cu ocazia unei aniversari, portofelul de piele, indeosebi cel lucrat manual isi va pune amprenta asupra persoanei caruia ii va fi oferit.

Materiale de calitate si tehnica speciala folosite la realizarea portofelelor de piele

Pentru a realiza portofelele de piele, specialistii imbina tehnologia moderna cu tehnicile manuale traditionale. Fiecare portofel este creat manual si realizat in ateliere din piele de calitate, cu materiale auxiliare, cusut si finisat, ceruit cu produse din surse naturale.

Preturi avantajoase, culori placute

Portofelele realizate manual din piele sunt comercializate la preturi avantajoase. Nu este vorba de cateva sute de lei sau de o gaura in bugetul cumparatorului, ci mai degraba de un pret cat se poate de corect, variind in functie de modelul si de marimea portofelului. Exista portofele lungi si scurte, intr-o varietate de culori, de la portocaliu, maro, vernil pana la negru. Dimensiunile sunt variate, existand portofele pentru maruntis dar si portofele pentru bani mari, care sustin si acte, carduri si notite.

In concluzie, a investi in portofele de piele este o alegere excelenta atat pentru doamne cat si pentru domni, indiferent de varsta sau de job, indiferent de felul in care il poarta (in poseta, rucsac, borseta sau in buzunar). Portofelele de piele create manual pot fi personalizate cu litere, motive sau logo-uri deosebite.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

Articole relevante