Acum poți comanda convenabil rafturi frigorifice bune

Autor: Charmy

Acum poți comanda convenabil rafturi frigorifice bune, Charmy

Rafturile frigorifice sunt niște echipamente de bază pentru orice magazin care vinde produse alimentare. Există rafturi frigorifice pentru mezeluri, carne proaspătă, legume, fructe, lactate și băuturi.

Orice magazin are nevoie de o serie de echipamente frigorifice adaptate la nevoile specifice

și putem spune că, în linii generale, rafturile reci nu sunt altceva decât niște frigidere montate lângă perete care au o față anterioară spectaculoasă și eventual fețe laterale vitrate.

Acest tip de dotări comerciale permit păstrarea unei cantități mari de produse proaspete, începând cu iaurturi, brânzeturi, fructe, legume și până la diverse preparate din carne. Din acest punct de vedere, există două tipuri de rafturi frigorifice de montat pe perete: rafturi cu temperaturi pozitive pentru produse proaspete reci și rafturi ce generează chiar și temperaturi negative, bune pentru produse înghețate.

Ce trebuie să cunoști despre rafturile frigorifice?

În marea majoritate a cazurilor, partea activă a unui raft frigorific se află în exteriorul magazinului sau într-o altă încăpere alăturată, așa încât nu există zgomot deranjant, mirosuri neplăcute sau căldură, să nu mai vorbim că există la distribuitori variante de rafturi frigorifice cu uși care prin închidere elimină în proporție de 90% și pierderile de frig, iar suprafața de expunere este mare.

Rafturile frigorifice moderne pentru unitățile ce comercializează mărfuri alimentare perisabile sunt foarte sigure în exploatare. Ele au măști personalizabile, serpentină de noapte manuală, iluminare specială cu lumina albă sau colorată, protecție tub fluorescent, polițe din oțel inoxidabil cu înclinare reglabilă, evaporator tratat anticoroziune, refrigerare ventilată, bare de protecție realizate din oțel inoxidabil, panouri frontale inferioare deosebite, porturi pentru prețuri, panouri de comandă electronice, uși de calitate realizate din sticlă termoizolantă.

În raport de afacerea pe care o desfășori, poți comanda de la TC Romania Crown Cool niște rafturi frigorifice de cea mai buna calitate. De aici ai șansa să alegi echipamente performante, care te vor face să te feliciți că ai renunțat la ideea de a achiziționa la preț redus niște rafturi frigorifice second hand, mai ales dacă ești la începutul activității economice. Nu de alta, dar le poți lua de la distribuitorul amintit la un preț promoțional, extrem de convenabil, chiar dacă nu ai un buget prea mare pentru dotări.

Cunoscute în alte țări și sub denumirea de “frigidere comerciale de perete deschise”, rafturile frigorifice sunt o prezență uzuală în magazinele alimentare de cartier, precum și în supermarketuri, deoarece au un potențial mare în ce privește păstrarea și evidențierea produselor proaspete.

Rafturile frigorifice de la TC Romania Crown Cool vin în diferite dimensiuni și culori, așa încât se pot potrivi tuturor nevoilor profesioniștilor.

Un astfel de echipament cu rafturi solide poate susține mărfuri cărora le asigură o vizibilitate perfectă. Pentru a limita consumul de energie, aceste tipuri de dotări comerciale pot să fie echipate cu perdea de noapte pentru a păstra produsele alimentare proaspete, dar în condițiile unui consum foarte mic de energie electrică.

Rafturile frigorifice sunt construite integral din oțel inoxidabil, fapt ce le asigură soliditate, protecție și longevitate, deoarece sunt astfel protejate contra ruginii, coroziunii.

Aceste tipuri de rafturi profesionale garantează o răcire optimă a tuturor produselor expuse acolo și limitează eficient pierderea de frig deoarece dispun și de izolații din spumă poliuretanică, nu doar că sunt dotate cu termostat și cu termometru electronic. Ele au ferestre transparente, iluminare internă orizontală, niveluri de prezentare reglabile, posibilități ergonomice de etichetare a produselor și picioare reglabile, pentru a se putea adapta în spațiul existent în orice locație comercială.

Dotează-te cu rafturile frigorifice potrivite, iar ele vor deveni un magnet pentru clienți

Poți comanda modelele de rafturi frigorifice care se potrivesc cel mai bine în conformitate cu diversele raioane de vânzare unde ai nevoie de ele.

La TC Romania Crown Cool specialiști de nădejde îți pot răspunde la toate nelămuririle referitoare la această categorie de echipamente profesionale, pentru a-ți bucura clienții cu o experiență de cumpărare cu adevărat deosebită.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

Articole relevante