Adi Despot, despre celebritatea din adolescenta: „Imi lasam parul pe fata ca sa nu ma vada nimeni” (FOTO)

Autor: Charmy

Adrian Despot, actualul solist al trupei Vita de Vie, a povestit despre celebritatea din adolescenta pe carea castigat-o datorita emisiunii-fenomen „Scoala Vedetelor” si a sustinut ca „postura asta de persoana publica l-a dat total peste cap” . 

De asemenea, solistul a sustinut ca nu a stiut cum sa reactioneze atunci cand a realizat ca lumea il recunoaste si il „arata cu degetul pe scena”. 

Cele mai citite articole

Adi Despot, despre celebritatea din adolescenta: „Imi lasam parul pe fata ca sa nu ma vada nimeni” (FOTO), Charmy

„Ei, si postura asta de persoana publica m-a dat total peste cap pentru ca in ’94 aveam 18 ani si nu eram deloc pregatit pentru asta si nici nu mi-o doream. A doua zi toata lumea avea o parere despre mine, toata lumea ma arata cu degetul pe scena, aveam concerte cu 40.000-60.000 de oameni. A fost un fenomen in masa „Scoala vedetelor” si eu nu intelegeam ce se intampla, de ce sunt oamenii aia acolo, ce vor de la mine, eu ma urcam pe scena, faceam playback pe „Cotton Eye Joe” si oamenii tipau, dementi, si eu eram ceva de genul „Ce aveti? Ce-i cu voi?A fost o perioada foarte nasoala din punct de vedere mental si emotional. Am fost la pamant, zob, ani de zile. M-am ingrasat, imi lasam parul pe fata sa nu ma vada nimeni. Mi-a luat ani de zile, zeci de ani de zile, in care eu, Adrian Despot, a trebuit sa invat sa-l accept pe Adrian Despot persoana publica care, pe langa faptul ca era un sociopat de felul lui, avea o timiditate din asta extrema”, a explicat Despot.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-219077.html

Cele mai citite articole

Articole relevante