ADIO, Salman Khan! Iulia Vantur, despre DESPARTIREA de starul de la Bollywood: NU vorbim…

Autor: Charmy
ADIO, Salman Khan! Iulia Vantur, despre DESPARTIREA de starul de la Bollywood: NU vorbim…, Charmy

Iulia Vantur a vorbit despre relatia ei cu Salman Khan, dar si despre cariera ei. Asta in contexul zvonurilor conform carora cei doi s-au despartit.

Cele mai citite articole

“Azi noapte am venit din Italia, am fost cu parintii acolo, in vacanta. Mi-am vazut si prietenele bune… In India, cant. Avem viza de lucru. Am lansat patru cantece noi, urmeaza altele doua. Cele patru au fost pentru doua filme. Am experimentat rap-ul pentru prima oara in viata mea”, a spus Iulia, citata de wowbiz.ro.
 
Intrebata despre iubitul ei, Iulia Vantur nu a pomenit de despartire, semn ca lucrurile merg bine intre ei: „Ma relaxez la o ferma, la o casa de vacanta pe care… o avem undeva intr-un loc foarte frumos. E si un munte pe care m-am catarat de cateva ori… A devenit prietenul natiunii (n.r. despre starul bollywoodian Salman Khan, iubitul ei). Nu se poate sa nu discutam despre. Saracul nu se simte foarte bine daca nu vorbim despre el. E fericit, e bine, a lansat un film si se afla in America. Eu am avut un alt spectacol si de asta nu am mers cu el”.
 
 

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-231393.html

Cele mai citite articole

Articole relevante