Afla avantajele usilor glisante

Autor: Charmy

Afla avantajele usilor glisante, Charmy

Fiecare dintre noi visam la un camin senzational, exact ca in revistele de specialitate, si ne gandim la mobila potrivita pentru fiecare coltisor al casei, sau ce decoratiune trebuie amplasata pentru a se imbina cu celelalte. Daca doriti sa aduceti un plus modern, puteti apela la usile glisante sau culisante, acestea delimitand si separand discret diverse incaperi sau zone de activitate, ajutand in acelasi timp la marirea vizuala a spatiului.

Reprezinta solutia perfecta pentru orice locuinta, fie ca este vorba de usa de la balcon, dormitor, living, debara sau bucatarie, o usa glisanta te va ajuta sa faci economie de spatiu si sa iti transformi casa intr-una moderna.

Din ce material sunt realizate ?

Acestea pot fi realizate din materiale precum lemn, sticla, aluminiu sau panouri PVC. Toate ofera un aer distinct, aducand o estetica deosebita camerei unde sunt amplasate. Cand vine vorba de dulapuri si despre depozitarea hainelor, dressingurile cu usi glisante sunt pe primul loc, fiind foarte solicitate. Cand alegem un dressing cu usi glisante, trebuie sa luam in considerare dimensiunile, culorile si capacitatea de stocare.

In dormitor, o usa glisanta cu oglinzi, va aduce plusul necesar, pentru a-l face deosebit si diafan, alaturi de un covor pufos, veioza, patul si cele doua noptiere… Folositi-va imaginatia in design interior si astfel creati o locuinta cocheta, de vis, unde va puteti simti liberi si fericiti.

Magazinele de profil va pun la dispozitie o gama variata de usi de interior si exterior create dupa ultimele trenduri internationale in materie de design.

Produsele puse la dispozitie de Kulttur insumeaza o varietate nelimitata de forme si stiluri care se potrivesc perfect oricarui concept arhitectural, de la minimalist la clasic, de la clasic la modern. De asemenea, acestea indeplinesc cele mai inalte standarde de confort si imbunatatesc valoarea oricarui proiect.

Folosind usile glisante, aveti parte in acelasi timp si de un confort auditiv, acestea functionand fara zgomot, deoarece sunt dotate cu sisteme de amortizare la inchidere si la deschidere.

Principiul de functionare este simplu: inlay-ul (care poate fi sticla sablata sau vopsita, oglinda, PAL, panou din MDF vopsit) se prinde de un mecanism care ruleaza pe sine.

Puteti alege sa personalizati orice model, in functie de dorinta dumneavoastra si de nuantele disponibile pentru profile. Fie ca este vorba de usi destinate separarii unor spatii, fie destinate pentru dulapuri sau dressinguri, speciliastii nostru va stau la dispozitie cu cele mai bune sfaturi. Pretul este direct proportional cu fiabilitatatea sistemului.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

Articole relevante