Afla cum se face o funda din par

Autor: Charmy

Afla cum se face o funda din par, Charmy

Rareori mi se intampla sa ma indragostesc pe loc de o coafura, dar daca trebuie sa aleg acum pe loc una singura ea este funda de par.

Aceasta coafura are marele atu ca pare foarte elaborata, stilata si delicata. In realitate, e gata in doi timpi si trei miscari. Cu aerul ei sic si copilaresc, se potriveste in orice situatie, iar daca nu ma credeti pe cuvant, incercati-o o data. Va promit ca veti rasuci multe capete.

Cele mai citite articole

Incepeti cu parul pregatit cu spuma, fixativ sau sampon uscat, adica orice produs aveti la indemana pentru volum. Prindeti-l intr-o coada, daca vreti sa obtineti funda mare din crestetul capului, dar cand treceti ultima oara parul prin elastic, lasati varfurile prinse. Adica, repetati exact miscarea pe care ati facut-o cu siguranta de multe ori cand v-ati prins parul la repezeala prin casa, fara sa stiti de fapt ca era primul pas spre o funda superba.

Cand ati ajuns in acest punct, impartiti coada rezultata in doua si trageti de varfuri pana obtineti suficient par cat sa formati mijlocul fundei. Aduceti varfurile in fata, prin mijlocul cozii si fixati-le cu agrafe. Putin fixativ si gata!

Afla cum se face o funda din par, Charmy

Cand vreti sa faceti o funda doar din partea superioara a parului sau intr-o parte sau pe o coada impletita, pasii sunt aceeasi.

Curaj! Orice e mai frumos, cu o funda deasupra!

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil