Afla de ce sa optezi pentru inchiriere spatii comerciale

Autor: Charmy

Afla de ce sa optezi pentru inchiriere spatii comerciale, Charmy

Un birou este chipul unei companii. Prin urmare, atunci cand se pune problema inchirierii de spatii comerciale, trebuie sa o abordezi cu toata responsabilitatea si seriozitatea. Astazi, exista multe modalitati de inchiriere spatii comerciale. Exista multe centre de afaceri care s-au deschis, si, de multe ori primele etaje ale cladirilor noi sunt destinate inchirierii.

Cum sa alegi cea mai buna optiune de inchiriere a unui spatiu comercial pentru a nu depune mult efort si pentru a nu pierde timpul destinat afacerii? Recomandabil este sa contactezi Platforma de spatii-comerciale-romania.ro care este administrata de Activ Property Services, biroul asociat in Romania al GVA Worldwide.

Aici exista manageri profesionisti, care te pot ajuta sa iti rezolvi problemele. Pe site-ul GVA Activ exista o baza extinsa de spatii comerciale si depozite, putand selecta cele mai bune obiective de inchiriere pentru tine.

GVA Activ face totul pentru tine

Specialistii vor organiza o consultatie gratuita pentru tine si iti vor oferi spatiile comerciale de inchiriat, care indeplinesc cerintele si solicitarile tale, in functie de destinatie, locatie, pret si conditii de inchiriere. Expertii GVA Active vor colecta si pregati documentele necesare si vor executa tranzactia in conformitate cu normele si regulile legale.

Cele mai citite articole

Folosind serviciile platformei, vei putea inchiria spatii comerciale in Bucuresti, Ploiesti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, Brasov, Constanta, Pitesti, Ploiesti, Sibiu in cele mai avantajoase conditii pentru tine, cat mai curand posibil si cu o garantie maxima.

Avantaje inchirieri spatii comerciale de pe platforma GVA Activ

  • consult de specialitate gratuit;
  • selectarea diverselor optiuni in functie de spatiul comercial necesar;
  • verificarea instalatiilor;
  • pregatirea documentatiei necesare si a suportului pentru tranzactii;
  • evaluarea obiectului.

Asistenta calificata

In tranzactiile pentru vanzarea, cumpararea sau inchirierea de spatii comerciale, exista o legatura de incredere intre participantii la piata, tinand cont de interesele fiecareia dintre parti. Proprietarul va putea conta intotdeauna pe asistenta calificata a specialistilor in inchirieri profitabile a proprietatii sale sau in cautarea unor chiriasi responsabili si de succes, ceea ce va permite activului sau sa aduca profit maxim.

Cumparatorul se poate baza pe Platforma GVA Activ pentru a gasi spatii comerciale adecvate de inchiriat, tinand cont de parametrii necesari si poate primi sfaturi profesionale cu privire la achizitia si inchirierea bunurilor imobiliare comerciale. Chiriasul va gasi pe aceasta platforma cele mai atractive optiuni de inchirieri spatii comerciale, care sa contribuie la dezvoltarea afacerii sale, tinand cont de specificul si obiectivele sale strategice.

GVA Active isi pretuieste reputatia si sunt intotdeauna concentrati pe cooperarea pe termen lung. De aceea, platforma este una dintre putinele de pe piata din Romania, care ofera servicii de administrare a bunurilor imobiliare comerciale.

Cele mai citite articole

Articole relevante