Ai nevoie de mobilier evenimente? Închiriază de le Eventus Mobili

Autor: Charmy
Ai nevoie de mobilier evenimente? Închiriază de le Eventus Mobili, Charmy

Organizarea sărbătorilor este o afacere foarte laborioasă și stresantă. Este necesar să te gândești la toate până în cele mai mici detalii, de la selecția unui loc potrivit la decorarea sălii și a meniului, care va dura mult timp. Iar cumpărarea pieselor de mobilier necesare este irațională, pentru că ai nevoie de ele, dar pentru o perioadă scurtă de timp. În această situație, cea mai bună soluție ar fi închirierea de mobilier pentru evenimente de la Eventus Mobili. Acest serviciu devine din ce în ce mai popular în fiecare zi. Și nu este surprinzător, deoarece aceasta este o adevărată inovație, dacă intenționezi să organizezi o nuntă, un banchet, o aniversare sau chiar o petrecere corporativă. Mobila originală în stilul Longue, de exemplu poate fi folosită și pentru ședințe foto creative și chiar pentru campanii publicitare.

Mobilier evenimente – Avantaje

Principalul avantaj al închirierii de mobilier, este beneficiul financiar. Prin închirierea mobilierului pentru evenimente,  ai o serie de multe alte avantaje. De asemenea,  prețul va fi de multe ori mai mic și nu trebuie să închiriezi un depozit sau o cameră de depozitare pentru mobila pe care nu o mai utilizezi. Este mult mai ușor să închiriezi numărul necesar de scaune și mese, fotolii, măsuțe și multe altele, decât să te gândești, unde să depozitezi mobilierul ulterior.

Cele mai citite articole

Mai mult, Eventus Mobili oferă o gamă largă de mobilier în stil mansardă: mese și scaune, dulapuri și rafturi, console, canapele și fotolii. Una dintre caracteristicile interesante ale diferitelor evenimente de astăzi sunt zonele foto. Și nu contează dacă este o nuntă sau o promovare a unui nou produs. Închirierea de mobilier pentru evenimente te va ajuta să organizezi o zonă personalizată pentru tema evenimentului.

O ședință foto este un alt motiv pentru a închiria ceva special. Vrei să faci ca fotografiile să iasă în evidență? Fotografiile într-un interior în stil mansardă vor arăta foarte originale și elegante. Un astfel de interior nu va distrage de la personajul principal al ședinței foto, ci va sublinia doar individualitatea sa, creând un fundal modern. Pentru a cumpăra canapele, fotolii și mese de cafea ai nevoie de un buget mare. Și de ce să cumperi un astfel de mobilier pentru câteva proiecte? Cel mai bun mod este să închiriezi mobilier pentru evenimente de la Eventus Mobili, atât cât îți este necesar.

Mobilier pentru fiecare persoană

Organizarea de nunți, botezuri, petreceri și campanii publicitare necesită mobilier pentru fiecare persoană. Dacă vrei să faci o nuntă, atunci trebuie să o faci în stil grandios. De asemenea, nu este dificil să îți faci publicitate la produse, deoarece la Eventus Mobili poți găsi tot mobilierul necesar de închiriat. Mai mult, stilul loft este excelent pentru acest eveniment. Mobilierul simplu, funcțional și practic nu va ieși în prim plan, dar produsul tău va fi foarte favorabil prezentat pe el. Și principalul lucru este că, orice tip de mobilier pentru evenimente este disponibil în depozitul de la Eventus Mobili.

Cele mai citite articole

Articole relevante