Ai nevoie de un credit pana la salariu?

Autor: Charmy

Ai nevoie de un credit pana la salariu?, Charmy

In prezent, perioada minima de creditare pentru majoritatea bancilor este destul de mare. Cu toate acestea, exista o anumita categorie de produse, asa-numitele credite pana la salariu, emise pentru timp de o luna. Practic, aceste programe de creditare sunt elaborate si emise de institutii de credit nebancare, asa numitele IFN-uri. Daca te-ai decis sa utilizezi una dintre aceste propuneri, nu trebuie sa uiti ca dobanzile sunt extrem de ridicate,  incepand de obicei de la 100% si in functie de institutia financiara nebancara, ajungand chiar mai mult sau mai putin.

Insa, atunci cand ai nevoie urgenta de bani, o alternativa, este  creditul pentru o luna, care va fi debitat direct pe cardul de credit. Plata datoriei se poate face prin metoda online, direct de pe card in contul institutiei financiare respective sau prin debitarea directa a cardului, la data stabilita. 

Daca ai nevoie de bani pana la salariu si nu vrei  sa imprumuti de la prieteni, cea mai convenabila metoda este sa soliciti un credit pana la salariu. In prezent, acest tip de imprumut poate fi emis in aproape orice institutie financiara nebancara, fara a certifica motivul pentru care imprumuti banii, precum si fara a furniza garantii. Conditiile de emitere ale unor astfel de produse nebancare, in functie de fiecare entitate in parte, sunt urmatoarele: copie dupa cardul de identitate, un fluturas de salariu si un cont deschis la banca unde de obicei iti primesti salariul sau pensia. Unde poti sa faci un astfel de credit? Iata cateva institutii financiare nebancare care te pot ajuta in caz de nevoie urgenta:

  • Mindi.ro iti poate oferi un credit cuprins intre 100 si 2900 lei pe o perioada de pana la 30 de zile, daca ai varsta de 20 de ani.
  • Mobilo Credit te poate imprumuta cu o suma cuprinsa intre 175 si 2000 lei pe o perioada de pana la 31 de zile, cu conditia sa ai varsta de 24 de ani.
  • Provident iti acorda un credit cuprins intre 500-10000 lei, daca ai varsta de 18 ani.
  • Zaplo.ro iti poate da o suma de pana la 2000 lei pe o perioada de pana la 35 de zile, daca ai 18 ani. Si exemplele sunt mult mai multe.

Intrand pe site-ul nostru, vei putea alege ceea ce te avantajeaza cel mai bine. Atunci cand alegi sa faci un imprumut pentru o luna pe un card bancar, te poti baza, de asemenea, pe ratele dobanzilor reduse, deoarece unele banci ofera o perioada de gratie la imprumut. Un imprumut pana la salariu poate fi acordat pentru orice ai nevoie si pentru toti cetatenii care au deja 18 ani.

Cum sa soliciti un credit pana la salariu?

In Romania, obtinerea unui imprumut in numerar pana la salariu, nu este dificila. Pentru a alege cel mai convenabil imprumut, ar trebui sa studiezi programele de creditare, calculate pentru o luna, sa alegi cel mai favorabil imprumut pana la salariu, pentru tine si sa aplici online. Nu-ti ramane decat sa astepti  pana cand vei fi contactat de un reprezentant al bancii, si de obicei acest lucru se intampla foarte rapid. Acei clienti care doresc un imprumut pentru o luna vor trebui sa completeze formularul online cu datele solicitate de institutia financiara creditoare,  pentru a primi un contract de imprumut si pentru a primi suma solicitata direct pe card.

Cele mai citite articole

Articole relevante