Albirea dinților acasă se poate realiza acum cu produse profesionale Crest

Autor: Charmy

Albirea dinților acasă se poate realiza acum cu produse profesionale Crest, Charmy

Cu siguranță ai auzit și tu de gamă de produse crest 3D pentru dinți albi și te întrebi cât de des poți să le folosești fără a-ți periclita sănătatea orală.

Din fericire, în decursul timpului s-au făcut numeroase studii clinice, dar și pe consumatori direcți, iar concluziile acestora  pot fi valorificate acum pentru utilizarea sigură și cu maximă eficiență a  gamei de albit dinții Crest.

Ce e bine să știi înainte de a folosi gama Crest pentru albitul dinților?

Producătorii nu recomandă utilizarea a mai mult de două benzi superioare și două benzi inferioare în decursul unei zile. Ideal ar fi doar câte una superioară și inferioară zilnic.

Benzile Crest Professional Effects folosesc tehnologia Advanced Seal, echivalentă cu mularea și fixarea perfectă pe dinți. Sunt subțiri, flexibile și foarte comode, fiind ușor de aplicat, chiar dacă ești la primul tratament de albire de acest fel. Poți alege tratamentul Redus de 7 zile (14 benzi), 10 zile (20 benzi), 14 zile (28 benzi) sau tratamentul Complet de 20 de zile, cu 40 de benzi de albire.

Trebuie să avem ceasul la îndemână și să nu trecem de limita recomandată, deoarece utilizarea un timp mai lung poate să ducă la o sensibilizare a dinților pe care cu siguranță nu ți-o dorești.

Un timp mai scurt poate evita orice disconfort la nivelul cavității bucale.

Producătorul avertizează mai ales că nu se poarte aceste benzi peste noapte, în timp ce se doarme, deoarece efectele nu vor fi unele foarte plăcute pentru dinții utilizatorului.

Indiferent ce produs de albire Crest vei folosi, dacă respecți cu strictețe instrucțiunile din prospect, nu ai de ce să vă teme, iar rezultatele vor apărea cu siguranță.

Dacă ar fi să ne referim strict la benzile de albire a dinților, ele sunt astfel realizate încât cu ajutorul lor se pot îndepărta atât petele de profunzime, cât și cele superficiale.

Produsele Crest sunt eficiente și împotriva petele vechi de pe dinți!

Petele gălbui sunt cauzate de diverse alimente și băuturi, tutun, medicamente, de excesul de fluor, dar și fenomenului ireversibil de îmbătrânire al organismului.

Dacă ți se pare că varianta albirii danturii cu ajutorul unor benzi Crest 3D este destul de anevoioasă și aparent mai riscantă, te poți limita inițial la pasta de dinți Crest, ce este o opțiune mai la îndemână de albirea dinților, având și ea un efect de întărire și reconstruirea smalțului dinților slăbit, eliminând și petele de suprafață într-un timp relativ scurt.

Ce este interesant la această gamă de produse de igienă și estetică dentară este faptul că se pot îndepărta și pete mai vechi ale dinților, unele care sunt prezente la nivelul danturii chiar de ani întregi, așa încât alege și tu să ai un zâmbet frumos folosind Crest 3D White, pentru că nu vei regreta.

Beneficiile 3D Crest pot fi sintetizate în următoarele:

– se poate realiza o albire a dinților acasă la nivel profesional;

– se pot îndepărta pete vechi chiar și de 10 ani sau chiar mai mult, fără probleme;

– rezultatele sunt de durată, mergând chiar până la un an sau chiar 18 luni;

– produsele conțin același agent de albire utilizat și de către stomatologie profesioniști;

– modul în care sunt realizate benzile de albit dinții Crest  asigură o fixare bună nu le permit să alunece.

Vrei mai multe informații despre gama Crest sau îți dorești să cumperi asemenea produse? Le găsești acum pe Coolsmile.ro la un preț promoțional!

Cele mai citite articole

Articole relevante