Amenajari case – 5 pasi ce trebuie urmati in redecorare

Autor: Charmy

Amenajari case – 5 pasi ce trebuie urmati in redecorare, Charmy

Revistele de decoratiuni interioare abunda in informatii despre decorarea casei si despre firmele consacrate de la care, pe bani mai multi sau mai putini (depinde de firma), iti poti achiziona mobilier sau­ diverse obiecte utile pentru locuinta.

Casa este un spatiu sacru, numai al tau, in care in primul rand trebuie sa te simti bine si abia­ apoi sa arate trendy. Daca locuinta ta nu e decorata conform cu ultimele tendinte, dar tu se simti confortabil, atunci totul este perfect.

Daca vrei, totusi, sa schimbi cateva lucruri prin casa, insa nu stii ce anume, iata cateva tips-uri care te-ar putea ajuta, fara prea mare efort, sa faci transformarile dorite:

Cele mai citite articole

1. Daca ti se pare ca locuinta ta are o aura prea terna, incearca sa schimbi culoarea peretilor. Unele apartamente sunt mai intunecoase, iar culorile prea deschise nu ies in evidenta asa cum ar trebui. Incearca un contrast intre culori, alegand doua culori tari.

Amenajari case – 5 pasi ce trebuie urmati in redecorare, Charmy

2. Deseori ai impresia ca peretii casei sunt prea goi, dar nici sa dai banii pe tablouri scumpe parca nu te incanta. Incearca sa creezi un colt ceva mai special. Nu iti fie teama sa creezi pe unul dintre pereti un joc de culori, dar atentie! ce este prea mult strica. Nu alege culori foarte multe, ci alege doar cateva, dar expresive.

3. Daca nu vrei sa te aventurezi in vopsit si rearanjat, si vrei ceva ce necesita mai putin efort, dar care sa fie de efect, gandeste-te la schimbarea corpurilor de iluminat. Corpurile de iluminat nu sunt doar utile, ci au si o valoare decorativa. Un spot de lumina, oricat de mic, va schimba ceva in aspectul casei, indiferent daca alegi sa il pozitionezi in living, in dormitor sau in baie. Poti recurge la fel de bine la coloanele luminoase, in diverse culori, pe care le poti pozitiona in orice colt mai intunecat din casa sau in care crezi tu ca da bine.

4. Livingul este cel in care primesti oaspetii, asa ca nu uita sa ii acorzi atentia cuvenita. Daca adaugi niste perne fantezie pe canapea sau pe fotolii si o masuta de cafea din sticla intr-o forma avandgardista, nu vei fi considerata a fi deloc girlish, ci inventiva.

5. Evita sa aduci acasa stresul de la munca. Daca ai Pc-ul asezat in dormitor, muta-l in alta parte. Dormitorul este un spatiu in care trebuie sa te relaxezi, nicidecum sa stai la calculator sau sa raspunzi la telefon. In locul mesei de calculator, poti aseza un lucru care sa te inspire sau care sa te relaxeze. Poate fi orice… de la o vaza cu flori, pana la o planta sau orice care iti creeaza buna dispozitie.

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil