Anamaria Prodan, DEZLANTUITA impotriva celor care vorbesc despre starea medicala a MAMEI sale: Bai, ce e asta?

Autor: Charmy
Anamaria Prodan, DEZLANTUITA impotriva celor care vorbesc despre starea medicala a MAMEI sale: Bai, ce e asta?, Charmy

Anamaria Prodan s-a dezlantuit impotriva celor care fac declaratii despre starea de sanatate a mamei sale. Vedeta sustine ca respectivele persoane nu cunosc deloc amanunte din interiorul familiei si nici macar nu le sunt apropiati.

In ultimele zile, tot mai multe persoane au aparut in presa scrisa ori la televizor, pretinzand ca stiu informatii amanuntite despre starea de sanatate a cantaretei de muzica populara. Anamaria Prodan, fiica Ionelei Prodan, a declarat ca acesti oameni sunt niste mincinosi.

Cele mai citite articole

„Poti sa ai 10 live-uri, poate sa stea acolo 5 mii de ani, ca n-o sa intre si n-o sa vorbeasca nimeni. Ii vad pe toti, toti sunt prietenii mei, a lui mama, nu ii cunosc, nu i-am vazut in viata mea. Bai, ce e asta?  Mi se pare o nebunie, deci eu nu i-am cunoscut pe acesti oameni care i-au bani de la televizor ca sa vorbeasca de mine si de familia mea. Merg, se vand, pe 1 milion, 2 milioane de lei ca sa ce? Sa spuna ce? Cand ei nu ne cunosc pe noi. N-au vorbit nici cu mine nici cu mama niciodata, niciunul din toti astia care ies pe la televizoare”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Antena Stars, citata de Click!.
 

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-218436.html

Cele mai citite articole

Articole relevante