Andra, inselata de Catalin Maruta?! Reactia emotionanta a artistei: Este clar ca nu mai e vorba de dragoste! (FOTO)

Autor: Charmy

Andra a vorbit, recent, despre cele mai ascunse dedesubturi ale casniciei cu Maruta, marturisind ca nu se pune problema de abuzuri in relatia ei.

Singura sa teama este sa nu fie inselata.             

„Eu cred ca in dragoste orice este permis, cand iubesti cu adevarat, si atunci poti trece peste orice, asta daca iti doresti cu adevarat ca lucrurile sa functioneze bine. Nu am trecut prin lucruri rele, dar ma gandesc daca ai copii cu acel om, treci peste niste lucruri, eu as trece pentru ca stiu cat de mult il iubesc, asa vad in momentul asta, nu stiu, eu nu am trait.

In cazul in care o femeie este batuta, este clar ca nu mai este vorba de dragoste. Ce mi-ar putea face mai rau Catalin este sa ma insele. De bataie, nu incurajez femeile sa stea intr-o relatie, in care sunt abuzate, pentru ca suntem capabile sa facem pe picioarele noastre foarte multe lucruri, daca ne dorim”, a afirmat artista la un post de  radio.

Cele mai citite articole

Andra, inselata de Catalin Maruta?! Reactia emotionanta a artistei: Este clar ca nu mai e vorba de dragoste! (FOTO), Charmy

Aceasta a fost intrebata daca vreodata hackerii i-ar sparge calculatorul, ar putea gasi poze compromitatoare cu ea, iar ea a precizat ca nu.

 „Dezbracata? Nu, din ce imi amintesc, am fost foarte atenta, nu m-am pozat, nu am lasat pe nimeni sa ma pozeze intr-un fel, am fost atenta. In pantaloni scurti, da. La mare, cum am fost”, a declarat Andra, potrivit Evz.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-221002.html

Cele mai citite articole

Articole relevante