Andreea Balan sare la gatul parintilor care isi lauda exagerat copiii la show-urile de talente: Le lipseste luciditatea!

Autor: Charmy

Andreea Balan sare la gatul parintilor care isi lauda exagerat copiii la show-urile de talente: Le lipseste luciditatea!

Andreea Balan sare la gatul parintilor care isi lauda exagerat copiii la show-urile de talente: Le lipseste luciditatea!, Charmy

Andreea Balan i-a criticat in termeni duri pe parintii care-si duc copiii la show-urile de talente si care-i lauda exagerat, desi acestia sunt respinsi.

Cele mai citite articole

“M-am uitat la Vocea Kids si la Next Star si lucrul comun pe care il au aceste emisiuni sunt parintii care isi lauda aberant copiii chiar daca ei nu trec mai departe sau nu intorc scaunele -“Lasa Puiule, tu ai fost cel mai bun, astia sunt prosti ca nu te-au ales”, iar copilul habar nu are care e realitatea si are soc emotional pentru ca e respins. 
 Cred ca unor parinti le lipseste luciditatea si vor cu orice pret ca copilul sa le rezolve frustrarile neimplinite. 
 Nu iti aduci copilul la un astfel de concurs fara sa te gandesti ca exista posibilitatea sa fie respins. Locurile sunt limitate si sunt alesi cei mai buni. 
 Un copil care este laudat pe nemerit, va creste lenes, fara ambitie, crezand ca totul i se cuvine si atunci cand viata ii va arata ca de fapt nu e chiar asa bun, imaginea de sine va fi zdruncinata si va cadea in depresie. 
 Nu ii spune copilului ca e perfect, ca nimeni nu e perfect si el trebuie sa invete de mic sa se iubeasca asa cum e, nu sa caute perfectiunea din mintea parintilor. 
 Daca ii spui copilului realitatea si investesti timp sa explorati impreuna ce ii place si ii ghidezi pasii spre o activitate la care chiar este bun (nu neaparat muzica), atunci acel copil va deveni un adult care chiar va excela intr-un anumit domeniu. 
 Eu nu am fost nici pe departe laudata in copilarie, ba chiar criticata (nici asa nu e bine) si de aceea am avut o ambitie iesita din comun ca sa realizez lucuri. 
 Daca as fi crezut despre mine ca sunt mega talentata, m-as fi blazat si nu as fi muncit mult ca devin mai buna si sa am realizarile si situatia de azi. 
 Totodata, (am mai spus lucrul asta), de ce toti copiii la aceste concursuri spun “Vreau sa fiu vedeta”?!”,
a sustinut Andreea Balan, pe Internet.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-230460.html

Cele mai citite articole

Articole relevante