Andreea Marin, in lacrimi: ”Este atat de sensibil…” Din pacate, acum TOTUL se confirma..

Autor: Charmy
Andreea Marin, in lacrimi: ”Este atat de sensibil…” Din pacate, acum TOTUL se confirma.., Charmy

Andreea Marin a avut parte de o surpriza din partea uneia dintre admiratoarele sale.

Vedeta de televiziune a primit de la admiratoarea sa un tricou cu un imprimeu care are legatura cu fiica sa, Violeta, si o scrisoare, cadourile respective emotionand-o foarte mult.

„Nu de putine ori am fost intrebata de ce surprize am avut parte eu, cea care pune la cale surprize de cand se stie. Sunt norocoasa, am de unde alege, multumesc lui Dumnezeu si oamenilor-minune care-i sunt „ucenici” aici, pe pamant. Surpriza este cu atat mai sensibila, profunda, pura si iti umple sufletul cand vine de acolo de unde nici nu ai cum sa te astepti. Sunt inimi care bat departe de mine, dar la unison cu inima mea, oameni pe care nu i-am intalnit fata in fata, dar o fapta sau o vorba rupta din suflet si spusa la momentul potrivit a insemnat enorm pentru ei, cand aveau mai mare nevoie de o motivatie, un sprijin, o idee benefica.

Cele mai citite articole

Sa aflu ca, fara sa stiu macar, am fost omul potrivit la locul potrivit si asta a contat pentru viata altui om, asta e o surpriza ce ma face sa inteleg ca merita sa merg inainte, pe drumul meu, care e si drumul altora si pentru care am mereu o mare responsabilitate. Simona, pe care nu o cunosc decat acum, prin intermediul tricoului sau pe care a pictat pentru mine cu talent o Violeta gingasa (nimic mai potrivit pentru mine), a depasit anul trecut o cumpana care a adus-o la limita dintre viata si moarte.

Andreea Marin, in lacrimi: ”Este atat de sensibil…” Din pacate, acum TOTUL se confirma.., Charmy

Dar acum este din nou bine, e o invingatoare si un om pozitiv, o inspiratie pentru cei din jur, iar marturisirea ei din scrisoarea trimisa mie mi-a adus lacrimi si bucurie, in acelasi timp. Cumva, nu stiu cum, in povestea reusitei ei, sunt si eu o.. .lumina. Ma onoreaza si iti multumesc, draga Simona! Un gand bun, cu toata dragostea! #pretuiesteviata”, a declarat Andreea Marin in mediul online.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-235448.html

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil