Aranjamente de Paste pentru masa

Autor: Charmy

Aranjamente de Paste pentru masa, Charmy

De Paste ne dorim cu totii o atmosfera placuta, relaxanta, intr-un decor ce emana prospetime, veselie si care poarta amprenta sarbatorii. Astfel, pe masa de Paste ar fi frumos sa avem diverse simboluri care sa ne conecteze mai mult la aceasta sarbatoare. Cateva aranjamente interesante, colorate, ceva creativitate si vei primi numai aprecieri din partea invitatilor.

Alege o tema

Cele mai citite articole

In primul rand iti poti alege o tema: o culoare, un simbol, o idee, etc. De la ea pleci, dezvolti si o implementezi. Meniul poate avea legatura cu tema aleasa sau nu, este decizia ta. Poti sa alegi o combinatie de verde cu galben. Sau mergi pe culori pastelate, tonuri pale, delicate. Poti sa faci cateva aranjamente care sa contina deja celebrul iepuras, fluturi sau pui de gaina si bineinteles oua. Poti sa folosesti crengute sau cosuri, funde, dantela, elemente de cristal, rame foto, etc. Orice detaliu conteaza! Evident ca in meniu poti include preparate in forma de iepuras, oua, etc. Vezi pozele din galerie si poate vei gasi macar un aranjament care sa te inspire.

Florile sunt de neinlocuit

Pe langa impactul vizual pe care e bine sa il aiba aranjamentele tale de pe masa de Paste, nu uita de impactul olfactiv. Cat de bine s-ar simti mirosul de flori proaspete, de liliac, de lacramioare, de zambile, lalele si orice alte flori de primavara gasesti! Pentru flori incearca sa renunti macar acum la vaza ta obisnuita si vino cu idei mai interesante. Fie un borcan transparent legat cu o funda, o cutie colorata, o carafa, o stropitoare, orice alt suport! Daca nu ai timp sa cumperi flori sau nu esti adepta florilor taiate, atunci ia un ghiveci din casa sau cumpara unul nou. De preferat sa aiba flori colorate si asaza-l in mijlocul mesei. Daca spatiul iti permite, pune la baza florii, langa tulpinile ei, niste oua de ciocolata sau din hartie. Le poti aseza si pe farfuria ghiveciului, de jur imprejur.

Cele mai citite articole

Articole relevante