Autodesk lansează Autodesk Construction Cloud

Autor: Charmy

Autodesk, care se numără printre dezvoltatorii de top în furnizarea soluțiilor AEC, a lansat Autodesk Construction Cloud, soluție ce combină tehnologii avansate (Asambla, BuildingConnected, PlanGrid sau BIM 360).

Mai mult decât alte produse similare furnizate pentru companii, Autodesk Collection (Architecture Engineering & Construction Collection) întrunește numeroase instrumente și procese BIM, interconectate pentru a avea performanța proceselor și flexibilitatea de a accesa tehnologia care contribuie la menținerea pe piață, printer competitor. Totodată, Autodesk Construction Cloud oferă suport pentru fiecare ciclu de viață a unei construcții, acoperind toate etapele – proiectare, realizarea obiectivelor, gestionare – prin tehnologiile de proiectare.

Cui se adresează acest produs?

Complexitatea soluției generate de autodesk collection, împreună cu instrumentele stabilite pentru autorizare de Autodesk, are capacitatea de conectare a sediilor, birourilor și echipelor care operează pe teren, cu scopul de a favoriza comunicarea eficientă, de a optimiza performanța și de a crește productivitatea.

Autodesk lansează Autodesk Construction Cloud, Charmy

Autodesk lansează Autodesk Construction Cloud, Charmy

Noul produs prezintă îmbunătățiri  a soluțiilor integrate existente, sincronizări între produse, astfel încât să fie permis fluxul de informații fără erori, pe toată perioada etapelor de construcție. În ceea ce privește eficientizarea muncii depuse de fiecare angajat, platforma oferă funcționalități de inteligență artificială, ajutând echipele să identifice rapid posibilele riscuri, acestea putând fi diminuate înainte ca probele specifice să apară – reducerea costurilor și a întârzierilor.

Prin urmare, se pliază pe necesitățile proiectele desfășurate de fiecare companie, aducând laolaltă toate informațiile, fișierele și documentele încărcate pe platformă de fiecare utilizator. De asemenea, sprijină colaborarea și munca în echipă, îndeplinind cerințele de proiect și exigențele tuturor colaboratorilor implicați într-un proiect de instalații, de construcții, sau de infrastructură, indiferent cât de complexe ar fi acestea. Prin închirierea AEC Collection, clienții beneficiază într-un singur pachet de toate instrumentele software de care este nevoie pentru realizarea unui proiect de construcții, chiar și atunci când este vorba despre unul complex.

Ce oferă platforma Autodesk?

Avantajele utilizării se referă la:

  • Accesarea facilă a informațiilor proiectelor, de oriunde și la orice oră;
  • Sincronizarea fișierelor actualizate pe toate conturile de utilizator a informațiilor de care fiecare dintre echipele de lucru au nevoie pentru a-și continua munca;
  • Echipele implicate în proiect sunt interconectate și coordonate cu ajutorul platformei;
  • Organizarea excelentă a managementului calității, inspecțiilor de calitate (acestea sunt jurnalizate pe zile, liste și rapoarte)
  • Realizarea rapoartelor și administrarea SSM.

Cele mai citite articole

Autodesk lansează Autodesk Construction Cloud, Charmy

Pachetele software includ instrumente de proiectare în mediu, cadastru, instalație sanitare clădiri, instalații electrice, HVAC, vizualizare și prezentare, instrumente pentru conversie și manipulare raster to vector, proiectare structuri în AutoCad, programare în Revit, vizualizare dinamică în Revit, fabricare conducte, proiectare poduri, proiectare și analiză infrastructură, manipulare nori de puncte 3D din scannere 3D, analize de iluminare, stocare în cloud.

Autodesk collection – colecția AEC le asigură proiectanților și inginerilor de construcții o soluție completă, pachete cuprinzătoare alcătuite din software și instrumente diverse de servicii cloud, ce pot susține eficient toți pașii din fiecare etapă a proceselor de proiectare. Odată ce operează prin interemediul colecție AEC, utilizatorii companiilor pot accesa și BIM în ritmul dorit, în timp ce produsele software implicate de colecție sunt benefice pentru analizarea, simularea și vizualizarea, care sunt atât de importante în procesul proiectării clădirilor.

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil