Avantajele sticlei securizate si de ce este recomandata pentru balustrade

Autor: Charmy

Avantajele sticlei securizate si de ce este recomandata pentru balustrade, Charmy

Orice proprietar al unei cladiri isi doreste ca atunci cand paseste pragul acesteia sa isi vada visurile transformate in realitate. Asadar, fie ca este vorba despre propria casa, fie ca este vorba despre viitoarea cladire de birouri, viitoarea cafenea sau viitorul magazin, atmosfera trebuie sa fie una primitoare, indiferent de vreme sau de anotimp, iar aspectul placut trebuie sa aiba capacitatea de a se pastra un timp indelungat, fara sa fie remarcate urme de uzura.

Pentru aceasta, solutia cea mai eficienta este reprezentata de balustradele de sticla ABC Ludens, care se remarca prin calitatea lor de nivel inalt, care nu lasa timpul sa isi puna amprenta asupra aspectului lor. Deoarece scarile sunt importante din punct de vedere arhitectural in cadrul locuintelor, acestea au capatat, pe langa rolul lor functional, si o imagine a personalitatii proprietarului ei. De aceea sticla securizata reprezinta unica posibilitate de a transpune cat mai bine in realitate atat dorintele, cat si stilul persoanei care locuieste in spatiul respectiv.

Unul dintre avantajele sticlei securizate, care poate iesi cel mai tare in evidenta atunci cand vine vorba despre balustrade, reprezinta capacitatea lor de a le oferi eleganta si stil, dand impresia unui spatiu mult mai larg si mai incapator datorita transparentei sticlei care lasa lumina sa treaca si ofera mai multa stralucire.

De aceea, iluminatul in locurile in care sunt folosite balustradele care au ca material de baza sticla securizata devine mult mai simplu si mai eficient, fiind, totodata, solutia preferata de arhitecti si de constructori, mai ales pentru ca dupa montare nu necesita o mentenanta prea dificila.

Cele mai citite articole

Fie ca este vorba despre balustrade instalate in interior, fie ca este vorba despre cele din exterior, este demonstrat ca sticla securizata rezista foarte bine la solicitari mecanice, precum si la tensiuni termice cu un grad ridicat. Astfel, prin folosirea ei in crearea balustradelor, este sporita securitatea vizitatorilor cladirii si a locuitorilor acesteia, in cazul in care este vorba despre locuinta personala.

Totusi, in cazul in care se sparge, marele avantaj al acesteia consta in faptul ca se transforma in cioburi foarte mici, care nu prezinta pericol de taiere. De aceea, pe langa balustrade, sticla securizata mai este folosita cu deosebita incredere si la constructia scarilor pentru anumite tipuri de cladiri.

Pe langa aspectul curat, luminos, modern si minimalist pe care il ofera cladirilor in care sunt instalate, balustradele de sticla mai prezinta inca un avantaj ce poate fi greu trecut cu vederea in momentul actual. Sticla din care sunt confectionate este prietenoasa cu mediul, fiind astfel departe de a fi considerata un pericol pentru poluare in cazul unor accidente. Astfel, in momentul in care se renunta la folosirea unor astfel de balustrade ori este necesara renovarea cladirii, sticla poate fi reciclata 100%, pentru a putea fi folosita in viitor in cadrul altor proiecte arhitecturale pentru interior sau exterior.

Echipele de profesionisti ABC Ludens sunt gata in orice moment sa ofere consiliere in legatura cu ideile pe care clientii le au si sunt pregatiti sa duca la bun sfarsit orice proiect indiferent de complexitatea acestuia, scopul lor fiind profesionalismul si rezultatul final pe placul solicitantului.

Expertii in renovare recomanda balustradele de sticla ABC Ludens!

Cele mai citite articole

Articole relevante