Balustrade din sticla, eleganta in casa ta

Autor: Charmy

Balustrade din sticla, eleganta in casa ta, Charmy

Xglas este un jucator important pe piata de profil si a revolutionat-o printr-un nou concept, balustrade din sticlaVino pe site-ul Xglas pentru a alege din vasta categorie de balustrade pe care ti-o oferim cu generozitate.

Poti beneficia de superbe balustrade cu fixare in profil,cu prindere punctuala, vei putea alege balustrade curbe, structurale, pe cele fixate prin lipire sau cu montanti.

Gama fiind atat de variata, iti va fi dificil sa alegi insa iti vor veni in sprijin consultantii nostrii cu care poti intra in legatura accesand site-ul specificat.

Casa ta, se poate cu usurinta transforma intr-un loc placut si elegant si la noi vei gasi solutia la aceasta. Orice balustrada are si rol de protectie impotriva caderii in gol si iti oferim balustrade din sticla laminata si securizata care au un aspect desavarsit dar sunt si sigure.

Inlocuindu-se balustradele vechi, din meral sau fier cu cele din sticla vei avea si avantajul ca spatiul creat va fi mai amplu indiferent ca ne referim la o scara din interior-ul casei sa sediului firmei sau la un balcon si desigur terasa circulabila.

Cele mai citite articole

Daca vrei sa dai un aspect deosebit de modern si locuinta familiala sau biroul sa arate aparte, poti opta sa iti realizam balustrade curbe care sunt absolut fabuloase.

Realizam si balustrade structurale acestea avand in afara de aspect indreznet al designului incaperii si rol important de stalp sau sustinator al altor structuri, in functie de proiectul spatiului respectiv.

Aceste balustrade, in afara de faptul ca sunt practice aduc si un plus vizual. Putem fixa balustradele din sticla arhitecturala prin lipire folosind solutii inovatoare de lipire a acestora astfel incat montajul chiar din bucati sa faca parte integranta din intreg fara a parea ca este adaugat.

Trebuie avut in vedere intotdeauna necesitatea corelarii dimensiunilor balustradei din sticla cu sistemul de prindere al acesteia pentru o mai mare rezistenta si folosim multiple variante tocmai pentru a obtine cele mai atent, corect si rezistente balustrade din sticla.

Este necesar ca atunci cand intri pe site-ul nostru dedicat tine pentru a ne putea contacta si a alege varianta dorita si care se preteaza spatiului tau, sa ai in vedere faptul ca iti vei transforma si in acest mod incaperea intr-una cu personalitate.

La final, vei avea un spatiu cu un stil aparte, captand mai multa lumina de care vei beneficia si nu vei avea incaperi cu bariere, limitative.

Cele mai citite articole

Articole relevante