Beneficiile celei mai moderne si eficiente metode de inlocuire a dintilor – implantul dentar

Autor: Charmy

Beneficiile celei mai moderne si eficiente metode de inlocuire a dintilor – implantul dentar, Charmy

Stomatologia ofera, in ziua de azi, pacientilor ocazia de a beneficia de cele mai moderne si mai sigure tratamente de inlocuire a dintilor pierduti – implanturile dentare. Tehnologia nu a evoluat numai in acest sens, ci si din punctul de vedere al sterilizarii instrumentelor si echipamentelor folosite si din punctul de vedere al tehnicilor de anesteziere.

Implanturile dentare sunt cele mai moderne si mai apreciate metode de inlocuire a dintilor si maselelor lipsa, iar specialistii care lucreaza in clinica stomatologica Excedent se ocupa de problemele pacientilor in cel mai profesionist mod cu putinta.

Ce este implantul dentar si de ce este indicat pacientilor care sufera de edentatie partiala sau totala?

Implantul dentar este reprezentat de un surub din titan are se introduce in os si tine locul radacinii dintelui inlocuit. De acest surub se prinde bontul protetic si, ulterior, coronita dentara. La momentul actual, medicii specialisti in stomatologie din intreaga lume au acceptat in unanimitate faptul ca implantul este cea mai buna varianta de tratament in cazul pierderii dintilor.

Beneficiile celei mai moderne si eficiente metode de inlocuire a dintilor – implantul dentar, Charmy

Statistic vorbind, implantul dentar este preferat de multi dintre pacienti deoarece este foarte rezistent in timp, nu provoaca probleme de sanatate, este acceptat de organism si are multiple beneficii asupra sanatatii si starii de spirit a pacientului. In primul rand, implantul dentar este solutia eficienta din punct de vedere estetic: acesta ajuta pacientii sa isi recapete increderea in sine, sa zambeasca si sa rada din nou, dar si din punctul de vedere al sanatatii: o masticatie corecta inseamna zero probleme gastrice.

Cele mai citite articole

Materialele din care sunt confectionate implanturile dentare sunt compatibile cu tesuturile vecine, acestea nu pot fi respinse si nu provoaca alergie, sunt durabile, rezista ani de zile si devin o parte din cavitatea bucala a pacientului, eliminand disconfortul lucrarilor mobile. In plus, pacientii vor putea articula in mod corect cuvintele.

Indicatii pentru pacientii care decid asupra inserarii unui implant dentar

Pacientii care doresc sa apeleze la aceasta tehnica noua si moderna de inlocuire a dintilor si a maselelor lipsa trebuie sa stie ca, din punctul de vedere al sanatatii, trebuie sa se simta bine, sa nu sufere de boli grave sau de boli de coagulare a sangelui. De asemenea, pacientii care opteaza pentru un implant dentar trebuie sa faca o serie de analize obligatorii si sa tina cont de sfaturile specialistilor.

In clinica stomatologica Excedent se foloseste tehnologie de ultima generatie, cadrele medicale sunt foarte bine pregatite si stabilesc o relatie foarte buna cu pacientii, conditiile de igiena sunt impecabile, iar fiecare pacient este tratat cu respect, profesionalism si responsabilitate.

Un pachet complet – care cuprinde consultatia, planul de tratament, radiografiile, igienizarea preoperatorie, inserarea implantului, bontul protetic, aplicarea gelului sigilant si coroana de zirconiu – are un cost foarte avantajos.

Implantul dentar reprezinta solutia ideala de inlocuire a dintilor cazuti pentru persoanele adulte, sanatoase si care pun pret pe aspectul estetic si pe sanatatea lor.

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil