Care este culoarea anului 2018 in amenajari interioare

Autor: Charmy

Care este culoarea anului 2018 in amenajari interioare, Charmy

Pe langa clasicele alb si bej, o noua nuanta neutra isi face loc printre tendintele anului 2018 in materie de amenajari interioare. Potrivit listei „Pinterest 100”, site-ul care desemneaza principalele trenduri in functie de preferintele oamenilor, verde salvie este culoarea anului 2018 in designul interior.

La fiecare inceput de an, lista „Pinterest 100” scoate la iveala principalele cautari ale utilizatorilor pe acest site, termenul „salvie” avand in ultimul timp o crestere de 170% in cautarile celor care se inspira de pe Pinterest pentru amenajari interioare.

Aceasta culoare de verde cenusiu este calda, usor de integrat intr-o locuinta, dar care, in acelasi timp, nu este previzibila sau plictisitoare, motiv pentru care este considerata „noua nuanta neutra”.

Cele mai citite articole

Acest dormitor dovedeste ca aceasta culoare se potriveste foarte bine la aproape orice, inclusiv lemn, finisaje metalice si tesaturi.

Verdele salvie poate fi, de asemenea, pata perfecta de culoare intr-o camera moderna.

Daca vrei sa integrezi verdele salvie in decorul casei tale, fara a colora peretii, poti opta pentru un scaun, o patura sau cateva pernute decorative in aceasta nuanta.

Alta optiune: o piesa veche de mobilier vopsita in verde salvie, care sa dea personalitate casei tale.

Sursa: Unica.ro

Cele mai citite articole

Articole relevante