1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

Care sunt cele mai bine platite locuri de munca in strainatate?

Autor: Charmy

Care sunt cele mai bine platite locuri de munca in strainatate?, Charmy

Sunt tot mai multe persoane care cauta  locuri de munca in strainatate si ar prefera sa le gaseasca pe cele mai bine platite pentru a putea face economii. Cei mai multi lasa acasa o parte din familie, pentru care vor trebui sa trimita bani sau, in alte cazuri, persoanele care pleaca la munca in strainatate vor sa stranga bani pentru a construi ceva acasa si, din aceste motive, locurile de munca remunerate cel mai bine sunt cele mai cautate.

Locuri de munca in strainatate – unde se pot obtine cei mai multi bani

Pentru ca oferta de locuri de munca in strainatate este destul de mare, se constata faptul ca exista anumite domenii mai bine platite decat altele si acestea vor fi enumerate mai jos.

Constructii

In constructii lucreaza in general barbatii si cei mai multi raporteaza plati destul de mari, care pot ajunge pana la 20 de euro pe ora. Desigur, aceste salarii sunt supuse impozitelor din statul in care lucreaza persoana, dar, chiar si asa, suma ramasa este suficient de mare pentru a permite realizarea de economii.

Ceea ce conteaza foarte mult este experienta si seriozitatea. O persoana care isi da tot interesul pentru ca lucrarea executata sa arate intotdeauna perfect si care isi respecta munca va fi foarte bine remunerata in constructii.

Cele mai citite articole

Sudura

Sudorii sunt, de asemenea, foarte bine platiti in strainatate. Acest lucru se datoreaza in primul rand faptului ca nu mai sunt atat de multi sudori si ca acestia se imputineaza pe zi ce trece. Din acest motiv, persoanele care au experienta in sudura si cele care pot face lucrari de finete sunt foarte apreciate si foarte bine platite. Este necesar un atestat recunoscut pentru a putea aplica pentru un astfel de job.

Conteaza si trebuie mentionat faptul ca in strainatate normele de protectie a muncii sunt extrem de importante si trebuie respectate, altfel persoana implicata risca sa piarda foarte repede jobul pe care il are. Astfel, casca si echipamentul, in general, sunt litera de lege si angajatul va semna pentru normele impuse, motiv pentru care el trebuie sa fie in permanenta in conformitate cu regulamentul.

IT

Un domeniu foarte bine platit este si IT. Aici este vorba, in primul rand, despre munca calificata si experienta mare in domeniu. Inginerii IT, programatorii, web designerii si cei care stiu sa lucreze in prorgame de gestiune si sisteme ERP sunt foarte bine platiti. Conteaza foarte mult diplomele obtinute in domeniu, insa si o persoana fara studii, dar care poate aduce recomandari de la mai multe companii si care vine cu un portofoliu de lucrari considerabil, va beneficia, de asemenea, de atentie din partea marilor companii.

Sistemul medical

Asistentele si medicii sunt bine platiti in strainatate. Dupa ce studiile le sunt recunoscute, salariul va creste progresiv, in functie de experienta acumulata la fostul loc de munca si de modul in care angajatul evolueaza la actualul loc de munca. Acesta este insa un domeniu in care se impune cunoasterea limbii din tara respectiva la un nivel avansat, pentru ca atat medicul, cat si asistentul medical trebuie sa poata interactiona in cele mai bune conditii cu pacientul si cu ceilalti colegi.

Cele mai citite articole

Articole relevante

                          

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner