Carmen Harra a prezis moartea Ionelei Prodan! Ce a spus cu putin timp inainte de moartea artistei

Autor: Charmy
Carmen Harra a prezis moartea Ionelei Prodan! Ce a spus cu putin timp inainte de moartea artistei, Charmy

Marea interpreta de muzica populara Ionela Prodan a murit luni, 16 aprilie, la varsta de 70 de ani. Marea artista era internata de o nluna in spital.

Carmen Harra a vorbit, cu putin timp inainte de disparitia Ionelei Prodan, despre problemele pe care artista le avea.

„E numai emotional si stresul care duce la starea de oboseala. Dar, fizic, nu este nimic concret cu ea rau. Si, bineinteles ca trece peste asta si este un semn de alarma sa aiba mai multa grija de ea. Ca nu se poate sa te ocupi de toata lumea si sa te neglijezi pe tine. Doar n-a avut grija de ea, atata tot. Cel mai ingrijorata sunt de mama ei, va spun sincer. (…) Ionela trebuie sa aiba mare grija de ea. Ea are o perioada dificila. Acolo e problema mare, la Ionela”, a explicat Carmen Harra la Antena Stars.

Carmen Harra a declarat acum mai mult timp ca  va urma un an plin de evenimente tragice, insa mai linistit decat 2017, aceasta declarand ca inca trei nume mari vor muri in 2018.

Carmen Harra a prezis moartea Ionelei Prodan! Ce a spus cu putin timp inainte de moartea artistei, Charmy

Cele mai citite articole

„Anul 2018 e mult mai linistit decat 2017. Vor fi doua sau trei persoane foarte importante care vor disparea din perimetru si din nefericire este extrem de dureros pentru ca nu se mai nasc oamenii ca ei, nu vor mai fi oameni de asemenea calibru”, a afirmat aceasta.

Totodata, prezicatoarea a spus ca la sfarsitul anului va veni o criza economica, potrivit Romaniatv.ro.

„In 2018 va veni o criza economica. Sa ne asteptam la ea la sfarsitul anului si va fi o criza brusca si foarte puternica si este consecinta faptului ca se produc aceste rupturi din punct de vedere politic”, a spus Carmen Harra.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-219936.html

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil