Carmen Harra, din nou mama la 63 de ani!

Autor: Charmy
Carmen Harra, din nou mama la 63 de ani!, Charmy

Carmen Harra, ajunsa la varsta de 63 de ani, a declarat ca si-ar dori sa fie din nou parinte. Clarvazatoarea spune ca vrea sa-si mareasca familia pentru ca traieste o perioada extrem de fericita a vietii si vrea sa ofere si altora din bucuria sa. Prin urmare, aceasta ia in calcul sa adopte un copil.

”Eu sunt cea mai fericita! Daca as putea sa adopt, eu cred in adoptat, cred in asta si mi-am propus sa adopt chiar si un adult. Intr-un fel l-am adoptat si pe asistentul meu. Cu cat avem copii mai multi, copii in sensul ca toti ramanem in inima noastra. Eu sunt copil, nu o sa imbatranesc niciodata si nu vrem sa imbatranim, in interior. La nivelul sufletului vrem sa fim mereu tineri si sa iubim si sa fim mereu fericiti, dar cred in a adopta, cred in a face bine, cred in a darui. Nu este nimic mai important decat sa transferam invatamintele noastre generatiilor urmatoare. Nu cred ca e nimic mai frumos decat sa poti sa dai, sa daruiesti. Sufletul ala pe care il adopti, mai ales daca adopti un copil, tu sadesti in el iubire”, a declarat Carmen Harra la Antena Stars, potrivit Click!. 

Cele mai citite articole

Intrebata daca intr-adevar isi doreste sa adopte curand un copil, ea a raspuns: ”Da, da si chiar ma gandesc foarte serios la a face lucrul asta. Eu sunt o iubitoare de animale, de pisici, de caini, de tot ce natura a creat. Este incredibil cu animalele astea, daruiesc iubirea inapoi. Daca nu puteti sa adoptati un copil, adoptati un animal pentru ca este o karma pozitiva”.
 

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-223968.html

Cele mai citite articole

Articole relevante