Cât costă o înmormântare în 2020 – Află de la noi

Autor: Charmy
Cât costă o înmormântare în 2020 – Află de la noi, Charmy

Dacă te întrebi cât costă o înmormântare în 2020, poți afla că suma pentru ajutor de înmormântare a fost majorată, aceasta fiind în prezent de 5429 lei atât pentru un asigurat, cât și pentru un pensionar. Acest lucru a fost stabilit prin Legea nr. 6/2020, care a fost pusă în aplicare deja, iar în cazul în care se cere decontarea pentru un membru al asiguratului sau pensionarului, suma este de 2715 lei. În cazul decontării, plata va fi primită în decurs de 3 ani, iar pentru asigurat sau pensionar, plata va fi efectuată în termen de 3 zile de la data depunerii tuturor documentelor solicitate. Ar mai trebui să știi că în momentul depunerii cererii, trebuie să faci dovada decesului, aducând o copie după actul de deces, precum și facturi sau chitanțe care dovedesc cheltuielile efectuate pentru cumpărarea celor necesare înmormântării celui decedat.

Firma de servicii funerare în sector 5

Ținând cont de faptul că toate cele necesare înmormântării trebuie făcute în decurs de cel mult trei zile, poți apela la firma de servicii funerare în sector 5, aducând cuponul de pensie, permițând astfel achitarea serviciilor funerare în baza ultimului cupon. Pachetul de servicii este același cu cel al oricărei alte înmormântări, dar mărfurile (sicriul, coroane, crucea) pot fi mai ieftine sau mai scumpe, în funcție de preferințele rudelor. Nu îți face griji că organizatorii vor depăși suma, deoarece experții vor conveni împreună cu tine asupra tuturor cheltuielilor și bunurilor oferite.

Cele mai citite articole

Dacă te confrunți cu sarcina de a îngropa o persoană în conformitate cu regulile ritualice, nu este necesar să cunoști toate ritualurile de înmormântare, deoarece, acest lucru poate fi făcut de agenții de la firma de servicii funerare sector 5 care, în timpul muncii lor, au învățat să organizeze o înmormântare în formatul dorit de client. Agentul consiliază toate problemele, spune în ce ordine se efectuează fiecare etapă a înmormântării, ce atribute ritualice sunt necesare și multe altele.

Ajutor în alegerea accesoriilor de înmormântare

Fiecare persoană percepe procesul funerar în felul său. Unele persoane doresc să organizeze o ceremonie magnifică și solemnă, iar alte persoane doar să respecte toate formalitățile standard. Personalul firmei de servicii funerare îți va trata durerea cu respect și înțelegere și te va ajuta să alegi cele mai bune produse în conformitate cu bugetul tău. Înmormântările implică costuri semnificative, așa că se va ține cont de bugetul fiecărei familii.

În fabricarea sicrielor, sunt utilizate diferite tipuri de lemn, iar pentru decor, finisaje decorative. De la firma de servicii funerare Ghica, poți cumpăra sicrie din lemn, în diferite culori, lăcuite sau din lemn de elită. Unele modele sunt echipate cu mânere de transport convenabile. Prețul este influențat de prezența elementelor decorative, sculptură, iar interiorul sicriului trebuie să fie acoperit cu respecta funerară, care simbolizează giulgiul.

Cele mai citite articole

Articole relevante