Catalin Cazacu i-a povestit lui Liviu Varciu tot ce nu s-a vazut la Exatlon. Ce a spus acesta despre Claudia Pavel…

Autor: Charmy
Catalin Cazacu i-a povestit lui Liviu Varciu tot ce nu s-a vazut la Exatlon. Ce a spus acesta despre Claudia Pavel…, Charmy

Catalin Cazacu a declarat ca in cadrul competitiei Exatlon cel mai dor i-a fost de Liviu Varciu, cel mai bun prieten al sau, cu care nu a putut vorbi in perioada in care a fost plecat in Republica Dominicana.

„Sunt foarte bun prieten cu Liviu Varciu. E cel mai bun prieten al meu. Eu l-am considerat mereu familie pentru mine. Asta a fost una dintre cele mai mari dureri ale mele acolo. Nu am avut voie sa vorbesc cu el. Este probabil persoana de care mi-a fost cel mai dor, pentru ca nu am vorbit deloc cu el timp de cinci luni. Cu familia, cu fiul meu, cu alti prieteni am vorbit, dar cu el nu aveam cum din cauza ca suntem la trusturi de televiziune diferite. Ne-am simtit lipsa unul altuia. Face parte din familia mea. Il consider fratele meu”, a afirmat Cazacu.

Cele mai citite articole

Cat despre Claudia Pavel, concurentul a spus ca ea este ”un om frumos” si considera un castig in concurs faptul ca a cunoscut-o.

„Am fost oameni sinceri, care au facut ce au simtit. Ce s-a vazut pe camera este exact ce s-a intamplat. Oamenii ajung sa se cunoasca, sa relationeze natural. In oras vii imbracat frumos, cu o masina, te duci la restaurant. Acolo aveam doar niste orez si niste oua. Ne ajutam intre noi. Acolo s-au pus bazele unor prietenii. Claudia, un om frumos, cu care am vorbit mult acolo. Vorbind foarte mult, ajungi sa empatizezi cu un om. Unul dintre cele mai grele momente ale mele a fost cand a plecat ea, nu am ascuns asta niciodata. Un castig la Exatlon a fost ca am cunoscut o asemenea femeie superba si minunata cum este Claudia”, a precizat Catalin Cazacu, conform business.ro.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-226777.html

Cele mai citite articole

Articole relevante