Ce este și cui se adresează GoostoMix

Autor: Charmy

Ce este și cui se adresează GoostoMix, Charmy

Utilizatorii de Thermomix au motive întemeiate de bucurie pentru că tocmai a fost lansată platforma de rețete special adaptate la Thermomix. Platforma GoostoMix este un proiect dezvoltat pentru a ajuta utilizatorii Thermomix din România sau utilizatorii Thermomix vorbitori de limba română să gătească rețete cât mai diversificate într-un mod corect și simplu.

GoostoMix – Platforma specială de rețete adaptate pentru Thermomix

Lipsa rețelelor adaptate pentru Thermomix ori faptul că cele existente nu erau traduse în limba română a reprezentat un inconvenient pentru mulți utilizatori care nu găseau surse sigure, iar atunci când găseau, aveau opțiuni destul de limitate. Ori rețetele se pierdeau.

Platforma de rețete GoostoMix este un proiect complex, gândit și realizat astfel încât toate persoanele care vizitează platforma să găsească o gamă largă de rețete pentru Thermomix potrivită stilului și gusturilor pe care le au.

Cu un număr ofertant de rețete care crește de la o zi la alta și cu un meniu bine structurat, orice utilizator va găsi rețete la Thermomix potrivite cerințelor lui, fie că vorbim despre o persoană care ține un regim vegan, fie că vorbim despre un carnivor pasionat sau despre o mămică grijulie.

Ce este și cui se adresează GoostoMix, Charmy

Cui îi este adresată platforma de rețete GoostoMix?

Tuturor utilizatorilor de Thermomix din România și nu numai, care au nevoie de inspirație și de indicații, care vor să încerce preparate noi, care respectă un regim alimentar sau care acordă o atenție sporită alimentației lor.

Cele mai citite articole

Pofticioșii nativi, oamenii care nu au mult timp la dispoziție pentru gătit sau mămicile vor găsi un ajutor real pe platforma de rețete GoostoMix. Trebuie doar să alegi, să accesezi o categorie din meniu pe care o consideri potrivită pentru tine și să te apuci de gătit la Thermomix.

Cu alte cuvinte, fiecare utilizator de Thermomix are propriile motive pentru care a ales acest aparat de gătit și propriile gusturi în materie de mâncare și platforma de rețete GoostoMix a fost realizată ținând cont de aceste lucruri. Astfel a apărut un meniu cuprinzător în care te poți identifica rapid și cu doar un click accesezi acele rețete care sunt de interes pentru tine.

Rețete adaptate la Thermomix, structurate în pași simpli

Indiferent de nivelul tău de experiență în bucătărie și în utilizarea Thermomix, rețetele din platforma GoostoMix îți vor ieși garantat și fără mari bătăi de cap fiindcă acestea sunt explicate pas cu pas.

De la cantitățile exacte de ingrediente și momentul în care se folosesc ele, până la setările precise pe care trebuie să le faci la Thermomix, toate acestea sunt detaliate cu lux de amănunte în fiecare rețetă.

GoostoMix este mai mult decât te aștepți

Pe lângă varietatea de rețetele la Thermomix pe care o găsești pe platformă, vei mai găsi aici și ajutor suplimentar care constă în recomandări de servire a preparatelor la Thermomix, la modalități de păstrare, opțiuni de prepare, sfaturi sau valori nutriționale pentru fiecare rețetă.

Paltforma GoostoMix este interactivă pentru că oamenii își pot spune părerea despre fiecare rețetă în parte sau pot împărtăși rezultatele lor.

Sute de rețete la Thermomix așteaptă să fie descoperite și gătite pe platforma GoostoMix. Fiecare persoană va găsi o categorie potrivită pentru ea, iar rețetele pentru Thermomix sunt atât de ușor de urmat încât nu ai cum să greșești. Gătește gustos, rapid și sănătos cu ajutorul rețetelor adaptate pentru Thermomix de pe platforma GoostoMix.

Cele mai citite articole