Ce este tavanul extensibil si care sunt avantajele lui?

Autor: Charmy

Ce este tavanul extensibil si care sunt avantajele lui?, Charmy

Din punct de vedere tehnic, tavanele extensibile pot fi descrise extrem de usor. Acestea sunt compuse dintr-o membrana usoara din PVC si o sina. Respectiva membrana se prinde in sinele montate pe pereti la inaltimea la care iti doresti sa se afle tavanul si astfel, vei obtine un tavan impecabil.

Usor de instalat, tavane extesibile la preturi avantajoase sunt ideale pentru a ascunde imperfectiunile de pe tavane si pereti si pot fi folosite pentru a crea un interior unic frumos. Un astfel de tavan se monteaza peste tavanul existent – deci nu exista probleme majore la instalare.

Aspectul tavanelor extensibile nu poate fi comparat cu cel al unui tavan obisnuit; au un aspect perfect, fara nicio denivelare sau imperfectiune, care nu poate fi obtinut cu nici un alt sistem de plafon. Tavanele extensibile permit incorporarea tuturor tipurilor de corpuri de iluminat, toate elementele de fixare si firele fiind mascate perfect in spatele plafonului.

Tavanul extensibil ofera o suprafata perfect plana, fara imperfectiuni si totodata, iti da posibilitatea sa alegi dintr-o serie nesfarsita de modele de design care vor fi imprimate pe aceasta membrana de PVC. Cu o garantie de 10 ani, acest tip de tavan nu se va coji, nu se va umfla sau pata si nu necesita zugravire.

Umiditatea si mucegaiul

Igiena si curatenia sunt primordiale in tavanul de la baie. Totodata, tavanul din aceasta camera trebuie sa fie capabil sa faca fata unui mediu umed. Tavanele extensibile sunt potrivite pentru medii umede, fiind o adevarata bariera impotriva umezelii si a formarii mucegaiului. Acestea asigura o protectie eficienta si durabila a structurii de deasupra lor, nu se rup si nu necesita absolut nici un efort pentru intretinere.

Perfecte in bucatarie

Tavanul ideal pentru bucatarie trebuie sa fie usor de curatat si sa permita instalarea simpla a corpurilor de iluminat noi, a sistemelor de ventilatie sau de aer conditionat. In bucataria dvs., doriti un plafon practic si igienic, adica exact ceea ce ofera tavanele extensibile.

Usor de curatat

Plafoanele extensibile sunt remarcabile si prin simplitatea si eficienta instalarii (sunt necesare doar cateva ore, in functie de dimensiunea camerei). In plus, montarea acestui tavan nu va crea murdarie sau praf, deci, nu va fi nevoie sa scoateti mobilierul din incapere, singura cerinta este accesul liber la perimetrul camerei. In general, instalarea unui tavan extensibil intr-o camera de 20 m.p se finalizeaza in 2-3 ore.

Alb sau colorat, uni sau cu imprimeu, un tavan extensibil cum sunt cele de la Apollon Design ofera o gama nelimitata de solutii. Intretinerea lui este minima, putand fi sters usor daca se murdareste. Fiind realizate din material plastic, tavanele extensibile nu au probleme cu apa, deci pot fi sterse cu o carpa imbibata in apa si sapun.

Cele mai citite articole

Articole relevante