Ce facea Iulia Vantur, in timp ce Salman Khan era bagat la puscarie

Autor: Charmy
Ce facea Iulia Vantur, in timp ce Salman Khan era bagat la puscarie, Charmy

Starul indian Salma Khan a fost ridicat de politie si incatusat. El a fost condamnat la cinci ani de inchisoare pentru braconaj, dupa ce, in 1998, ar fi omorat doua antilope cu coarne spiralate dintr-o rasa rara, protejate de lege. Starul ar fi savarsit fapta in timp ce turna un film. Si colegii sai au fost pusi sub acuzare, dar au scapat din lipsa de probe.

Salma Khan a fost inchis si nu scapa de cel putin cateva zile de puscarie. Totusi, avocatii au anuntat deja ca vor face recurs si il vor scoate din inchisoare pe cautiune, noteaza Click!. 

In aceste momente, Iulia Vantur a fost departe de iubitul ei. Joi, cand indianul a fost dus la inchisoare, romanca se afla la Abu Dhabi.

Cele mai citite articole

”Si anul acesta, am sarbatorit Pastele catolic in calatorie, asa ca nu am prins sarbatorile nici in India, nici in Romania. Mi-as fi dorit sa pot sa ma bucur de pasca si bucatele preparate de mama, insa nu s-a putut”, a spus Iulia Vantur.

Iulia a trebuit sa mearga in Abu Dhabi pentru a filma un videoclip alaturi de Atif Aslam.

In decembrie 2015, Khan a fost achitat in urma unui accident din 2002. In acest caz, el a fost acuzat ca a lovit mortal cu masina un om al strazii si a ranit alti patru oameni, dupa care a fugit de la locul faptei. Actorul a sustinut ca la volan se afla soferul lui, insa politia spune ca a fost el si era si sub influenta alcoolului. 
 

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-218646.html

Cele mai citite articole

Articole relevante