Ce inseamna cand te uiti la si 59?

Autor: Charmy

Ce inseamna cand te uiti la si 59?, Charmy

Uneori se intampla ca sa priviti ceasul analogic sau digital, iar acesta sa arate intamplator (sau nu)… si 59 de minute.

Pentru unii, acest lucru nu semnifica absolut nimic, in timp ce pentru altii, mai ales daca sunt pasionati de numerologie, numarul 59 aparut pe cadran ii face ca sa incerce sa isi citeasca viitorul.

Ghicitul folosind in acest sens un instrument de masurare al timpului

Indiferent ca este vorba de un ceas de mana, de birou sau de perete, chiar unii pot! Daca nu au la dispozitie un ceas cu cuc din lemn de cires ori o pendula impozanta sprijinita de perete, le ajunge si un ceas digital nipon de ultima generatie. Totul este ca acesta sa afiseze pe display cifrele ce alcatuiesc ora, minutul si eventual secundele.

Nu au niciun ceas adevarat la indemana? Smartphone-ul e si el de ajutor.

Revenind insa la numerologie, pe multi chiar ii inspaimanta minutul 59. Exista inclusiv parinti care, daca nasterea copilului lor s-a petrecut la ora 23 si 59 prefera sa il inregistreze doua minute mai tarziu, cumva schimbandu-i soarta, dupa cum considera ezoteristii. Asta pentru ca 59 pare a fi un capat de drum… Desi, dupa un final vine si un inceput, nu-i asa?

Si totusi, ce e cu acest 59? Ce ne spune acest numar daca il vedem pe ceas sau in alte imprejurari?

Ceasul, instrument de prezicere al viitorului inedit

Asa cum exista ghicitori in cafea, in tarot, in frunze de ceai, in bobi, tot astfel exista si persoane care stiu sa ghiceasca… folosind orele aratate de ceas!

Ca orice alt obiect utilizat in ghicit cu cat ceasul este mai vechi cu atat este mai precisa ghicirea.

Daca este vorba de prezicerea sortii cuiva, cel mai bun ceas este acela primit mostenire de la parinti sau bunici si care a absorbit energia familiei in cauza. Daca este unul cu limbi care sa arate ora si minutul, eventual secundele, cu atat mai bine.

Procedura este relativ simpla.

Ca la orice alta metoda de citit viitorul, este nevoie de focalizare, relaxare si de ochii inchisi.

Cea mai simpla varianta de ghicit nu este aceea complexa numerologica, ci una in care se foloseste un ceas analogic in chip simplificat.

Citesti si: Ce inseamna ora fixa 13 13

Mental se formuleaza o intrebare ce ne framanta si la care se poate raspunde cu DA, NU sau POATE.

Se inchid ochii, se linisteste mintea, se respira adanc, se formuleaza intrebarea cu privire la indeplinirea unei dorinte, la petrecerea unui eveniment viitor, iar apoi se deschid ochii si te priveste ceasul rapid.

Daca secundarul se afla:

– intre 12 si 3 raspunsul este DA;

– intre 3 si 6 PROBABIL DA, SE POATE  sa se indeplineasca dorinta;

– intre 6 si 9 PROBABIL NU se va indeplini;

– intre 9 si 12 raspunsul este NU.

Utilizatorii acestei metode afirma ca raspunsul poate ca sa fie considerat adevarat numai in situatia in care el se obtine de trei ori la rand. Problema este ca nu trebuie sa pui aceeasi intrebare de trei ori in aceeasi zi si, in plus, nu trebuie sa destainui nimanui ceea ce faci, pentru a incerca si altii sa afle raspunsul la intrebarea ta sau a crea un zgomot mental de fond care ar putea denatura raspunsul corect. Este vorba de un secret personal care asa trebuie sa ramana, nedezvaluit.

Explicatia acestui mod de ghicit nu este deloc dificila: pur si simplu e vorba de conectarea subconstientului nostru la un eveniment viitor utilizand in acest scop obiectul de prevestit, respectiv ceasul.

Oamenii de stiinta chiar au descoperit ca in creierul uman exista un soi de ceas fiziologic, de aceea timpul este atat de pretios pentru noi.

Citeste si: Semnificatia orelor fixe

Timpul poate fi inteles ca un soi de ecran (scena) pe care se desfasoara toate emotiile, sentimentele, actiunile si evenimentele. Ele sunt aranjate cronologic spre a fi mai usor stocate in sertarasele memoriei noastre. Dar cu toate acestea, oamenii de stiinta nu putut inca sa explice mecanismul de identificare si urmarire a timpului care avanseaza implacabil, ceasul ramanand inca un obiect magic, de care se leaga multe legende si povesti misterioase, pentru ca el nu doar ca ne trezeste la timp, dar cu ajutorul lui planificam prezentul si viitorul apropiat. El este inclusiv un instrument pentru cercetari paranormale, dar se foloseste si in criminalistica (pentru a afla ora mortii unei persoane) sau pe post de pendul de catre si hipnotizatori.

Cele mai citite articole

Semnificatiile numarului 59.

Oare ce inseamna daca vezi 1:59 ori 2:59, 3:59 si asa mai departe pe ceas? Mai ales daca acest lucru se intampla frecvent intr-o perioada scurta.

59 este un numar angelic si de aceea, ori de cate ori apar mesaje care il contin, poate fi considerat un semn care spune ca sunteti pe punctul de a va realiza potentialul cel mai mare in aceasta viata, deoarece este un numar de schimbari spirituale profunde si magice, misterioase.

Ceea ce este foarte interesant cu acest numar este faptul ca, atunci cand se produc aceste transformari radicale, manifestarile sale au rezultate vizibile si in lumea materiala. Desigur, pot sa apara si schimbari mai profunde, la nivel sufletesc, mai ales cu privire la descoperirea scopului pe care il aveti in aceasta viata, pentru ca numarul 59 se poate manifesta in multe feluri, dar de cele mai multe ori el se refera la niste lucruri ce se vor materializa in realitatea cotidiana. Si inca intr-un timp scurt.

Nu doar aparitia minutului 59 pe ceas frecvent poate sa fie privita ca o transmitere de mesaj angelic, dar si daca il observam din intamplare pe anumite reclame, preturi afisate la supermarket, cifrele de pe placutele de inmatriculare ale autoturismelor ce ruleaza in trafic etc.

Numerele 5 si 9 se utilizeaza frecvent in comunicarile primite de al ingerii pazitori.


5 reprezinta numarul schimbarilor petrecute in general la nivel fizic, material. Este vorba de schimbari benefice, absolut necesare. Sunt acele transformari care apar la momentul oportun, pentru a va sprijini in atingerea potentialului.

9 este un numar prin excelenta spiritual, care indica punctul terminus al unui anumit proces de transformare, implinirea intregului sau potential.
Indica faptul ca un anume proces a ajuns la punctul sau terminus si ca va exista o schimbare majora foarte importanta, pozitiva sau negativa, de neinlaturat in viata dumneavoastra, care se va manifesta curand.

Ezoteristii recomanda celor care observa o frecventa mai mare a aparitiei numarului 59 atat pe ceas, cat si in alte imprejurari, sa isi iau niste momente de ragaz in care sa fie singuri in dialog cu Sinele lor Interior, spre a se gandi la situatiile concrete in care au observat acel numar.


E nevoie de aceasta atitudine deoarece 59 este un numar foarte puternic si poate reprezinta inclusiv o atentionare angelica privind faptul ca e timpul ca persoana ce il observa sa se concentreze mai mult pe scopul din aceasta viata, pe un scop superior complex, prin care sa isi realizeze intregul potential din fiecare zona a vietii.

Cum se poate face acest lucru? Evident prin meditatie, rugaciune, prin pacea mintii de care vorbesc calugarii. Sunt caile firesti ale decodificarii mesajelor sosita din eter.

Numerologic, 59 este si o exprimare ferma a manifestarii libertatii personale pe toate laturile vietii umane, punand impreuna in acelasi timp energia aventurii data de numarul 5  si magia lui 9 ce aduce energia schimbarii.

Energia lui 59 este materialista si senzuala egala masura, deoarece aceia ce o au percep la diferite intensitati vibratii subtile ale evenimentelor, conversatiilor, oamenilor cu care interactioneaza si/sau care sunt prezente mediului ambiant.

59 are o energie versatila, bine ancorata in lume, dar si cu o componenta eterica, un numar maestru care face ca interesele unora sa se schimbe radical.

Cand ne referim la pericolele aduse de numarul 59 in vietile acelora ce apare, ele se refera la o impulsivitate excesiva ce se poate manifesta in chip neasteptat, la pierderi, rupturi diverse, litigii sau incercari sentimentale.

Pentru a nu avea parte de negativitate e nevoie de maturitate si mai putina impulsivitate, de atentie sporita in mentinerea echilibrului, pentru a nu se face exagerari in plan material, sentimental, profesional sau al relatiilor, asa incat sa se canalizeze pozitiv toate surplusurile energetice aduse de acest numar angelic – 59, pe care ar trebui sa il primim cu bucurie daca apare pe neasteptate in viata noastra.

Cele mai citite articole

Articole relevante