1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

Ce inseamna ora fixa 13 13

Autor: Charmy

Ce inseamna ora fixa 13 13, Charmy

 

Este bine de stiut ca numarul 13 in cultura japoneza aduce noroc. Totodata, numarul 13 este cel care deschide o noua poarta in viata unui individ. Dar te-ai intrebat vreodata ce poate insemna ora fixa 13.13?!?

Daca te-ai uitat la ceas si ai vazut fix aceasta ora nu se poate sa nu iti fi trecut prin minte semnificatiile cifrei 13, cel putin in cultura traditionala europeana, adica negative. Iata insa ca, in cazul acestei ore fixe s-ar putea sa ai noroc! Mai ales daca o vezi afisata pe ceas si te intrebi daca asta inseamna o prevestire anume.

Revenind la faptul ca la japonezi 13 e cu noroc, in unele culturi 13 mai inseamna si ca vei avea noroc intr-o noua activitate sau un nou proiect pe care il vei duce cu bine la capat.

Ce inseamna ora fixa 13 13 – Ti se va intampla ceva unic?  

Din cele mai vechi timpuri, numerele de pe ceas au avut o semnificatie magica. Putand schimba total starea de spirit a omului care le-a privit. De exemplu, daca vei observa repetat ora fixa 13.13, atunci cu siguranta ti se va intampla ceva unic!

Ce inseamna ora fixa 13 13, Charmy

Exista o teorie a lui Pavlov in care se sustine faptul ca daca un om se va uita intr-o zi la o anumita ora,  acesta va avea reflexul de a se uita si in ziua urmatoare la ceas tot la ora la care s-a uitat si in ziua precedenta.

Dar mai intai trebuie subliniat cine a fost Pavlov. Omul de stiinta rus Ivan Pavlov a primit Premiul Nobel pentru Fiziologie sau Medicina in anul 1904, pentru cercetarile sale asupra sistemului digestiv.

Pavlov si Ora Fixa 13 13

Cele mai citite articole

A dezvoltat experimentul de creare chirurgicala a unor fistule care sa permita functionarea diferitelor organe, pentru a putea fi observate in condiţii relativ normale. Aceasta descoperire a fost baza fiziologiei moderne a digestiei. Cercetarile lui Pavlov l-au condus la descoperirea reflexelor conditionate.

Revenind la teoria lui Pavlov cu privire la ora fixa, in cazul de fata ora fixa 13 13. In acest proces intervine ceasul biologic, care se adapteaza – putem spune ca se autocontroleaza, iar in urma acestui sistem de adaptare individul va avea posibilitatea de a se uita la ora indicata, ora fixa 13.13, si sa poata observa un fenomen inedit, unic.

Ce inseamna ora fixa 13.13 – De ce trebuie sa te feresti

Daca te vei uita in repetate randuri la ceas, iar acesta va indica ora fixa 13 13, atunci ti se semnaleaza necesitatea controlului asupra starii tale emotionale, potrivit altor pareri.

In fapt, interpretarea sistemului orar variaza in functie de starea de spirit, de activitatea, de starea psihologica a individului in cauza.Potrivit altor pareri, privind repetat cadranul ceasului cand acesta indica ora fixa 13.13 inseamna ca trebuie sa te feresti de o anumita persoana care place la randul sau omul pe care il placi si tu!

De asemenea, trebuie sa te feresti de iscarea anumitor conflicte.

Ce inseamna ora fixa 13 13, CharmyPe de alta parte, multele pareri in privinta orei fixe 13.13, mai spun ca, daca te afli intr-un concurs pentru promovare sau concurezi contra unor adversari puternici, privind in mod repetat ceasul cand indica ora fixa 13.13 acesta reprezinta faptul ca trebuie sa fii atent la concurenta.

Si, de asemenea, iti atrage atentia asupra faptului ca nu trebuie sa subestimezi oamenii, respectiv contextele in care se afla acestia. Ora fixa 13.13 te mai atentioneaza si in privinta adversarilor, tragand un semnal de alarma daca vei vedea in mod repetat aceasta ora intr-o situatie nefavorabila.

Karma fiecaruia e importanta in ce inseamna ora fixa 13.13

Revenind la negativista cultura europeana, numarul 13 in aceasta cultura e un numar aducator de lucruri rele, de necazuri si se spune ca, daca te vei uita in repetate randuri la cadranul ceasului, iar acesta va indica ora fixa 13.13 este posibil sa ai mici neintelegeri, accidente minore sau lucruri care pur si simplu nu se pot rezolva in acel moment…Mesajul, cel putin din viziunea culturii europene traditionale, fiind:

13.13 – Citeste semnele, fereste-te de necazuri, energii si oameni negativi.

Oricum ar fi, numerele si timpul sunt un adevarat paradox, deoarece acestea pot exprima stari, intamplari sau fenomene in functie de starea de spirit a individului care priveste ora in acel moment, intr-un anumit unghi, totul tinand de karma fiecaruia!

Tu crezi in Ora Fixa 13 13?

Cele mai citite articole

Articole relevante

                          

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner