1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

Ce inseamna sa fii barbat atragator? Sa ai forma de X!

Autor: Charmy

Ce inseamna sa fii barbat atragator? Sa ai forma de X!, Charmy

Cele mai citite articole

Nu, nu este vorba despre X-men, desi e adevarat ca Hugh Jackman (Wolverine) este unul dintre sex simbolurile masculine ale momentului, ci despre un fel de echivalent al formei clepsidra la femei in lumea barbatilor.
In primul rand, este important de stiut ca numeroase studii (dintre care citam cercetarea publicata in Proceedings of the Royal Society Biological Sciences) au indicat faptul ca femeile sunt atrase de barbatii cu un procent normal de grasime corporala, deci se pare ca nu e cazul sa transpiri doua ore pe zi la sala pentru a scapa de orice urma de grasime de pe abdomen. Cu toate acestea, insa, nu renunta complet la antrenament pentru ca, spune acelasi studiu, exista anumite parti ale corpului si o constitutie „ideala” de care par a fi atrase cele mai multe femei.
Femeile sunt atrase de barbatii cu constitutie atletica si cu muschi dezvoltati, insa fara sa fie exagerati. „Forma V”, spun multe voci, este cea mai atragatoare pentru femei, ea insemnand umeri lati, piept dezvoltat, spate si brate solide si abdomenul si talia mai subtiri in raport cu partea de sus. Cum, insa, din ce in ce mai multe femei marturisesc in studii ca sunt atrase si de picioare musculoase si un fund frumos lucrat, se pare ca, in realitate, „forma X” este cea care defineste un corp armonios dezvoltat si cel mai atragator pentru femei.
Primul lucru pe care o femeie il observa la un barbat sunt umerii, apoi pieptul, spatele, bratele, coapsele si eventual gambele, daca porti pantaloni scurti. Mai intai de toate acestea, insa, femeile observa postura si atitudinea unui barbat. Iar barbatii care merg la sala au o postura frumoasa, cu spatele drept si pieptul usor scos in fata, sunt increzatori, plini de energie, veseli si comunicativi. Iar toate acestea, spun specialistii, sunt calitatile care fac, cu adevarat, diferenta.
Asadar, in locul exercitiilor focalizate exclusiv pe biceps, triceps sau muschii abdominali, alege un program de antrenament complet, care sa lucreze toate grupele musculare si sa te duca intr-un ritm benefic pentru sanatatea organismului tau cat mai aproape de forma ideala, forma X.

Cele mai citite articole

Articole relevante

                          

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner