1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

Ce motive ai avea sa cumperi un pix de pe online?

Autor: Charmy

Ce motive ai avea sa cumperi un pix de pe online?, Charmy

Pare ușor de găsit, dar nu e chiar așa. Recunoașteți: de câte opri nu v-ați rătăcit ore întregi printr-un magazine de papetărie, ori printr-o librarie căutând chiar și un pix anume dar pe care în cele din urmă nu l-ați găsit. Chinuitoarea căutare a unui banal pix pe care de altfel vi-l doriți, ori chiar a unui biblioraft roz (pe care culmea, l-ați găsit în lunga căutare, dar are un preț prea piperat) are o soluție.

O simplă comadă, mai bine zis, birotica online. Fără pierdere de timp, fără nervi și înghesuială ori căutare zadarnică. Potrivit statisticilor, romanii cumpără astfel de produse din magazine fizice. Dar, in general, ei isi completează biroul plasand comenzi online. În plus, peste 20% dintre ei precizează că nu au cumpărat niciodată hârtie, instrumente de scris sau alte produse de birotică online, însă și-ar dori să treacă la această soluție. Produsele de papetărie sunt indispensabile oricărui business. De la hârtia de imprimantă, până la dosarele clasice cu șină sau documente tipizate, care ușurează munca tuturor, accesoriile de papetărie nu trebuie să îți lipsească din birou.

Pretul – un important criteriu de alegere

Cele mai citite articole

În funcție de activitate, poți avea nevoie de o gamă mai largă de produse de birotică. Printre acestea trebuie să se numere pixurile, creioanele, dar și markerele colorate, capsatoare etc. Hârtia rămâne încă produsul cel mai cumpărat când vine vorba de necesarul pentru birou. Tot potrivit statisticilor, hartia e cel mai cumpărat produs, urmat de instrumente de scris, Computere și periferice, agende si carnetele, organizatoare (tăvi, cutii), ș.a.m.d.

Totusi, de ce ai alege birotica online? Deoarece magazinele online functioneaza pe o platforma moderna, care ajuta clientii sa comande produse la companie sau acasa simplu si rapid, oferindu posibilitatea de a beneficia de promotii sau de reduceri in functie de cantitatea cumparata. Si atentie: creioanele de colorat pot fi gasite mai usor daca luati in considerare birotica online. De ce tocmai creioanele colorate? Viata copiilor si chiar a adultilor (de cand cu cartile de colorat pentru adulti) a devenit…mai colorata in ultimul timp, multi frecventand chiar ateliere de creatie si pictura.

Pentru task-uri rapide

Cel mai indicat e sa apelezi la un magazin online unde sa poti vizualiza usor toata gama de produse, sa citesti cu atentie toate informatiile despre acestea si sa le poti comanda simplu si rapid. Daca vei utiliza produsele de papetarie in mod cat mai organizat si eficient, vei economisi bani la bugetul afacerii si vei fi cat mai rapid cu rezolvarea task-urilor tale. Nimic nu poate fi mai simplu decat vizualizarea completa a tuturor produselor puse la dispozitie pe online cumpararea acestora printr-un simplu click, evitand astfel cozile interminabile. Si usurand achizitionarea acelui banal pix, pe care de altfel vi-l doriți!

Cele mai citite articole

Articole relevante

                          

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner