Ce pastile se iau pentru infectie urinara?

Autor: Charmy

Ce pastile se iau pentru infectie urinara?, Charmy

Infectiile tractului urinar pot fi printre cele mai incomode dureri pentru noi, iar uneori revin la scurt timp dupa ce le tratam. Prin urmare, acest remediu natural te va ajuta sa scapi de toate bacteriile si sa previ infectia.
Toata lumea care a suferit de o astfel de infectie stie foarte bine cat de dureroasa si persistena poate fi. Cu toate acestea, remediul este cunoscut a fi un antibiotic natural foarte eficient.

Reteta care te scapa de infectiile urinare intr-o saptamana:
Combinatia de radacina de patrunjel si lamaie, cu adaos de miere si ulei de masline devine un antibiotic si antiviral puternic impotriva bacteriilor enervante.

Cele mai citite articole

Ingrediente:

  • 250 de grame de radacina de patrunjel;
  • 250 g de lamai necuratate;
  • 250 de grame de miere;
  • 200 ml ulei de masline

Mod de preparare:
Se toaca marunt radacina de patrunjel si lamaia spalata si necuratata, apoi se pun intr-un blender si se amesteca bine toate ingredientele, inclusiv mierea si uleiul de masline.

Ce pastile se iau pentru infectie urinara?, Charmy

Vei obtine o compozitie moale pe care o poti pune intr-un borcan si pastra in frigider. Ia o lingura in fiecare dimineata. Dupa ce ai terminat de luat intreaga cantitate de amestec, vei scapa cu siguranta de bacteriile care cauzeaza infectia urinara.

Nota: Este recomandat sa cumperi miere direct de la un apicultor de incredere. Cel mai bine este sa utilizezi lamai care nu a fost tratate chimic. Daca ai cumparat lamai dintr-un magazin, inmoaie-le in apa rece in care ai adaugat anterior bicarbonat de sodiu si lasa-le asa pentru cateva ore. Ulterior spalati-le bine. De asemenea, radacina de patrunjel trebuie spalata foarte bine.

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil