Ce PENSIE avea Ionela Prodan dupa 30 de ani de munca! Ar fi trait pe picior mare cu banii acestia

Autor: Charmy
Ce PENSIE avea Ionela Prodan dupa 30 de ani de munca! Ar fi trait pe picior mare cu banii acestia, Charmy

Interpreta de muzica populara, Ionela Prodan, a cantat mai bine de 30 de ani si a strans o avere frumoasa din muzica.

In 2012, Ionela Prodan avea sase proprietati si conturi de 1,5 milioane de euro, potrivit declaratiei sale de venit. Tot atunci a precizat ca incaseaza o pensie anuala de 20.400 de lei, aproximativ 1700 de lei pe luna.

In 2016, Ionela Prodan a candidat pentru un loc in Senat, ajungand la o pensie de 26.400 de lei, adica in jur de 2200 de lei pe luna.

In urma cu ceva timp, cantareata de muzica populara a vorbit in cadrul unei emisiuni TV despre testamentul pe care il lasa in urma ei si despre cum si-a impartit averea:

Cele mai citite articole

„Da, mi-am facut testamentul. Prima data l-am facut asa mai negandit, decat de mine. Apoi, le-am chemat pe amandoua fetele. Asta e a ta, asta e a ta.

La nepoti nu am impartit, le-am pus bani pe numele lor si, cand vor face 18 ani, sa deschida contul. Am trei de la Ana si una micuta la Vegas. Am patru nepoti. Le-am pus 30.000 de euro la fiecare”, povestea artista in cadrul unei emisiuni televizate.

Ionela Prodan a murit ieri, 16 aprilie,  dupa ce s-a luptat o perioada lunga de timp cu o boala crunta. Se pare ca mama impresarei Anamaria Prodan avea probleme grave la pancreas, iar artista de muzica populara si-a petrecut ultima perioada a vietii mai mult prin spitale. Anuntul a fost facut de fiica sa, Anamaria Prodan, pe Facebook

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-219965.html

Cele mai citite articole

Articole relevante